avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate danao1985

Activitate danao1985

Sunt personal contractual debutant incadrat pe min pe economie (850ron).In august voi promova in urmatorul grad, cel de asistent.Ce salariu net voi avea atunci avand in vedere faptul ca din iulie min. pe economie va fi 900ron?
Cum completez declaratia 392b avand in vedere ca din septembrie a scazut tva-ul la paine la 9%?
Sunt PFA si desfasor activitate de comert cu amanuntul.Sunt abligat sa folosesc casa de marcat cu jurnal electronic sau o pot folosi in continuare pe cea cu role de hartie?
Am absolvit in 2008 Administratie publica si in august 2013 m-am angajat la spclep subordonat consiliului local. In contract scrie doar personal contractual cu functia de inspector de specialitate debutant, iar salariu de 800lei brut.M-au incadrat corect? eu am impresia ca salariu asta este pt studii medii, pt necalificati. Precizez ca in perioada 2008-august 2013 am lucrat cu contract de colaborare la o firma de asigurari.
Răspuns la discuția Salariu personal SPCLEP
subordonat consiliului local
Care este salariul pentru inspector de specialitate debutant in cadrul spclep?
Răspuns la discuția Fara obiecte de cult in magazine
Multumesc!
Răspuns la discuția Fara obiecte de cult in magazine
Verificand in magazin, intr-adevar , eu am la vanzare lumanari decorative (scrie pe ele decorative).Exista un act oficial prin care pot demonstra ca am voie sa vand lumanari decorative si lumanari de nunta si botez? -ca sa pot demonstra preotului lucrul acesta si sa nu ma trezesc cu reclamatie la Garda Financiara.
Am primit o instiintare de la preotul din sat prin care mi se aduce la cunostinta faptul ca legea 103/1992 rezerza dreptul exclusiv cultelor religioase de a produce obiecte de cult( lumanari,candele, tamaie etc) si distribuirea lor in spatiile rezervate de biserica. Pe langa aceasta se pomeneste si de un protocol incheiat intre Patriarhia Romana si Ministerul Finantelor Publice nr 89344/2012 privind asigurarea respectarii legii mai sus precizate. Vreau sa stiu daca exista acest protocol pentru ca eu nu l-am gasit nicaieri si daca ma poate amenda pe mine care le comercializez si de ce nu ii interzice producatorului.
Discuție declaratia 600
Care este castigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea BASS in 2013?