avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Care este salariu pentru personal SPCLEP?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Care este salariu pentru personal SPCLEP?

Am absolvit in 2008 Administratie publica si in august 2013 m-am angajat la spclep subordonat consiliului local. In contract scrie doar personal contractual cu functia de inspector de specialitate debutant, iar salariu de 800lei brut.M-au incadrat corect? eu am impresia ca salariu asta este pt studii medii, pt necalificati. Precizez ca in perioada 2008-august 2013 am lucrat cu contract de colaborare la o firma de asigurari.

Alte discuții în legătură

Promovare personal contractual din studii medii in studii superioare NVCorina NVCorina Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta intr-o problema mai deosebita privind promovarea mea din post de studii medii in post de studii superioare de lunga ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare referent - primarie lucasamuel lucasamuel Va rog sa-mi spuneti cum se face promovarea de pe studii medii pe studii superioare a unui referent II - angajat contractual in cadrul unei primarii. Ultima ... (vezi toată discuția)
Debutant prea mult timp ContSters85081 ContSters85081 Buna ziua. M-am angajat din martie 2007, la Directia de Administratie pentru Invatamantul Preuniversitar, ocupand prin concurs postul de arhivar I,studii ... (vezi toată discuția)