avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate luminitzaz

Activitate luminitzaz

va multumesc pentru raspuns
buna seara,
sunteti amabili sa ma ajutati...
daca se vinde o fundatie, care nu are activitate de aproximativ 5 ani, cel care o cumpara trebuie sa actualizeze valoarea activului patrimonial initial, sau acesta poate sa ramana cel pe care il are fundatia in balanta?? apoi, care sunt pasii pentru a schimba denumirea fundatiei ? Va multumesc mult .
Răspuns la discuția impartire parti comune
va multumesc mult
Va multumesc pentru raspuns.
Daca nu cer prea mult, ati putea sa imi spuneti ce pasi ar trebui sa urmez, avand in vedere faptul ca:
- niciun vecin nu s-a prezentat pana in momentul de fata la niciunul din procese;
- nimeni nu a fost impotriva impartirii podului;
- iar din cate am vazut pe schita facuta de topograf impartirea a fost cat se poate de corecta...
Din pacate nu am cum sa ma prezint dimineata la ora 8 sau 9, in data procesului din caza job-ului..
As vrea sa stiu daca exista cumva riscul in caz de neprezentare sa pierd acea parte care imi revine, iar in cazul acesta ce ar trebui sa fac....va multumesc mult
am inteles ca acei bani au fost cheltuiti cu topograf si alte cheltuieli de judecata:)..
ceea ce este foarte curios este faptul ca acest "domn" nu are niciun venit...face curatenie pe scara ca sa se intretina, nu imi vine sa cred ca exista posibilitatea ca el sa fi cheltuit acei bani...curios a fost faptul ca mi-a cerut.."soptit" jumatate din cheltuielile acestea...la care i-am sugerat sa convoace o sedinta cu locatarii casei, sa prezinte facturi sau chitante, iar acele cheltuieli, daca exista sa fie impartite in mod egal...
va multumesc pt raspuns:) se pare ca acest proces inca nu este incheiat, deoarece am primit inca o citatie pentru 6 aprilie...deci nu exista o sentinta
As avea urmatoarea speta: am cumparat o locuinta intr-o casa cu doua etaje+pod+subsol , 9 apartamente, in momentul in care am cumparat casa din partile comune era impartit doar subsolul, care dealtfel se afla si in cartea mea funciara. unul dintre vecini, care s-a autointitulat administrator(deoarece casa nu face parte dintro asociatie de locatari) a inaintat proces pentru impartirea podului. Initial a cerut de la mine o hartie, scrisa de mana, cum ca sunt de acord cu aceasta impartire, iar apoi m-am "trezit" cu o gramada de citatii, in care eu sunt in calitate de parat(am inteles de la vecini ca si ei au primit la fel). Din cauza job-ului, nu m-am prezentat la tribunal, iar acum am primit o citatie insotita de impartirea podului pt fiecare din locatarii casei.Domnul care a inaintat proces zice ca ar fi cheltuit cu aceasta impartire undeva la 2200 ron. Incheiere pt. aceasta impartire nu este, iar respectivul domn imi cere jumatate din banii pe care cica ia cheltuit( mentionez ca acesta se declara persoana fara vreun venit).
Nu am cunostinte juridice si de aceea va rog daca sunteti amabili/e sa ma "luminati"cum sa procedez, sau ce ar trebui sa fac ca sa nu fiu inselata de acest domn.... mentionez ca azi s-a oferit sa imi dea 500 ron pt a renunta la partea mea din pod( care e de 13,80 mp:) aproape in centrul orasului)...
va multumesc pentru ajutor...astept cu nerabdare indrumarile oferite de dumneavoastra.