avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Activitate mikid

Activitate mikid

Răspuns la discuția Drepturi banesti
Multumesc ptr. raspuns, am uitat sa precizez un aspect, s-a aplicat o impozitare de 16%, de 25% +10% - 16%. Exista vreo prevedere legala in acest sens? o noua grila de impozitare? ni s-a recomndat sa intentam proces pentru recuperarea sumei retinute, Exista o procedura prealabila sau riscam ca instanta sa ne respinga actiunea?
Buna seara, poate ma ajutati cu un raspuns in speta mea: politist pensionat pe caz de boala gr. II de invaliditate, conform legii 284/2010 si 285/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice beneficiez de salarii de ajutor la iesirea la pensie. Am actionat in instanta institutia IJP pentru neplata celor mai sus mentionate. La o saptamana distanta mi/au fost achitate drepturile ce mi se cuvin conform L 284/2010, dar nu si cele conf. L285/2010, cum trebuie sa procedez mai departe? Va multumesc
Răspuns la discuția Succesiune
Va multumesc ptr. raspuns
Răspuns la discuția Succesiune
Va multumesc ptr. raspuns
Răspuns la discuția Succesiune
Va multumesc frumos pentru raspuns. As mai avea o intrebare: daca au trecut doi ani de la deces se mai poate face succesiunea? sau ce presupune intarzierea?
Discuție Succesiune
Va rog sa ma informati in legatura cu un caz de succesiune. Sotul decedat, sotia in viata nu este trecuta in contractul de apartament ca si coproprietar, fiul din prima casatorie nu doreste sa demareze procesul de succesiune. Intrebare: ce drepturi are sotia din mostenire? fiul din prima casatorie poate fi obligat sa participe la procesul de succesiune????