avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Activitate IRINA38

Activitate IRINA38

Buna seara, va rog sa ne ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare. In momentul căsătoriei eu am vreo obligatie de plata la un credit obtinut de viitorul sot, inainte de casatorie, imi pot pierde locuinta? Multumesc !
Discuție Credit neplatit
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Avem un credit de nevoi perdonale in valoate de 15000eur, luat anul trecut, din pacate banii i-am investit intr-o afacere care nu a mers. Am pierdut banii iar acum din salariile noastre nu putem acoperi rata si suntem in incapacitatea sa platim. Nu am mai platit de 3 luni la banca si nu stim cum sa procedăm. Ce se va intampla? Exista vro solutie legală ca renegociem esalonarea ratelor? Multumesc !
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele intrebari.
1) ce drepturi are viitorul sot sau copiii acestuia, asupra bunurilor dobandite inainte de casatorie? Pe imobil am un credit cu ipoteca .
2) Doresc pe langa numele meu de familie sa il preiau si pe al lui, trebuie sa faca si el asta?
3) Daca imi pastrez numele de familie, mai trebuie sa schimb CI dupa casatorie?
Multumesc!
Răspuns la discuția Pronunțare hotarare
Multumesc!
Bună ziua, la un dosar s-a dat urmatoarea solutie : amână pronunțarea. Pronunțarea se va face prin punerea solutiei la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței. Nu inteleg? Ce trebuie sa fac mai departe? Multumesc!
Răspuns la discuția pensie alimentara
acest lucru se intampla dupa ce obtine o alta hotarare, eu ma referam daca pe hotararea actuala ( adica pana la 18ani) mai primeste si in luna aprilei?! Multumesc!
Buna ziua,
fiul meu implineste in aprile 18ani si este inca elev. Va rog sa-mi spuneti daca pentru luna aprilie mai primeste pensia alimentara si alocatia? Multumesc!
Răspuns la discuția Iesire din firma
Multumesc pentru raspuns, insa singura motiv este acela ca nu imi mai trebuie.
Buna seara, am 50% actiuni intr-o firma care in acest moment este suspendata din 01.03.2012. As vrea sa ies din aceasta firma insa celalat actionar nu doreste sa preia actiunile . Cum pot iesi sau ce trebuie sa fac sa inchid aceasta firma?
Răspuns la discuția Executor
pensie alimentara