avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Avem un credit de nevoi perdonale in valoate de 15000eur, luat anul trecut, din pacate banii i-am investit intr-o afacere care nu a mers. Am pierdut banii iar acum din salariile noastre nu putem acoperi rata si suntem in incapacitatea sa platim. Nu am mai platit de 3 luni la banca si nu stim cum sa procedăm. Ce se va intampla? Exista vro solutie legală ca renegociem esalonarea ratelor? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 09:32, 14 Februarie 2017
Negociati cu banca, daca nu platiti ratele banca va executa silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit de nevoi personale + nevoi personale cu ipoteca ContSters185853 ContSters185853 Buna ziua, Am doua credite, unul de nevoi si unul garantat cu ipoteca la aceeasi banca si din cauza faptului ca am acumulat intarzieri la plata, banca a ... (vezi toată discuția)
Ce se intimpla in cazul in care nu achit creditul la banca? 69lac 69lac buna,am un credit de 110mil.si nu mai am posibilitatea sa-l achit.Am platit din el dar nu am de unde sa mai dau,ce se poate intampla?multumesc de raspuns:) (vezi toată discuția)
Credit ipotecar viorelh viorelh Buna ziua, Am contractat un credit ipotecar in 2007 cu termen final, 24 ani in CHF ( super oferta la banci in acea perioada), care in timp s-a dovedit a fi ... (vezi toată discuția)