avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pensie alimentara

Buna ziua,
fiul meu implineste in aprile 18ani si este inca elev. Va rog sa-mi spuneti daca pentru luna aprilie mai primeste pensia alimentara si alocatia? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IRINA38 , utilizator 14:56, 17 Martie 2015
da. poate primi pana la 26 de ani daca este student la zi
acest lucru se intampla dupa ce obtine o alta hotarare, eu ma referam daca pe hotararea actuala ( adica pana la 18ani) mai primeste si in luna aprilei?! Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , ... Gnmjjhhjh Gnmjjhhjh Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , trece in clasa XII. Mai are un an de liceu si apoi, sper sa merga la facultate. Primeste pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara sau cheltuieli intretinere pentru studii? vaylet vaylet Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca dupa varsta de 18 ani, actual student, mai poate primi pensie alimentara sau pensie pentru studii, intrucat hotararea ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda pensia alimentara a copilului dupa 18 ani daca acesta este inca elev carro carro Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , trece in clasa XII. Mai are un an de liceu si apoi, sper sa merga la facultate. Primeste pensie ... (vezi toată discuția)