avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Activitate Lucian adrian Varga

Activitate Lucian adrian Varga

Va mulțumesc frumos o zi buna va doresc doamne ajuta.

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Nu are nevoie de tatal ei. E suficient sa mearga cu mama ei spre a depune solicitarea.

Gasiti in link documentele necesare [ link extern ]

Bună ziua vă rog frumos dacă puteți sa ma ajutați sora mea are o fetita dintr-o relație anterioara ea nu a fost căsătorita legal în certificat de naștere al fetiței poartă numele lui ea face 14 ani și trebuie sa facă buletin ce acte iar trebui pt buletin tatăl fetei nu se mai știe nimic de el fetita a crescut cu mama va rog frumos dacă puteți sa ma ajutați va mulțumesc frumos o zi buna
Discuție vanzare auto
va rog sa ma ajutati cu o problema in timpu casatoriei am cumparat o masina impreuna cu sotia mea dupa un timp am divortat de comuna accord la primarie masina a ramas la mine eu pot sa o vand fara ea
Buna ziua am si eu o intrebare si va rog frumos daca puteti sam raspundeti am un frate care este acum in arest in italia si mia scris ca in cateva zile ii da drumul dar in arest domiciliar ce inseamna asta domiciliul cine il da poate sa munceasca Va multumesc mult CRIHSTOS A INVIAT