avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate adiman27

Activitate adiman27

Buna seara, am nevoie de un avocat din focsani care sa ma reprezinte, din pacate nu cunosc pe nimeni acolo asa ca fac apel la dumneavoastra daca e cineva disponibil.! in speranta unui raspuns favorabil va multumesc anticipat.
Am un act constitutiv emis la data de 5 aprilie 2011, mai pot sa merg acum la registru comertului si sa continui demersurile pt inmatricularea societatii?
Răspuns la discuția Angajare aparator
In linii mari pot sa va spun faptul ca la dosar exista toate facturile pe care l-am emis acestea le-am depus depus cand am fost chemat la control de catre organele fiscale , eu m-am prezentat la control cu intarziere si nu m-am putut intalni cu persoana care trebuia sa efectueze controlul deoarece era in concediu asa ca am lasat documentele unei colege a dansului.In declaratia pe care am dat-o la cercetari penale am mentionat aceste lucruri precum si motivele pentru care nu am depus actele contabile la timp.
in aceste conditii am sanse sa primesc o pedeapsa cu suspendare sau nu prea?

Răspuns la discuția Angajare aparator
Va rog, daca se pote sa imi spuneti ce pot pati daca sunt acuzat de evaziune fiscala, valoarea tva + impozit pe profit + penalizari fiind de 1 miliard si ceva, iar in citatie scrie ca ANAF este in calitate de parte civila pentru fond.

As dori sa stiu care este sanctiunea cea mai drastica pe care o pot primi, mentionand faptul ca nu am cazier.

Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Angajare aparator
Daca in citatie sunt chemat la ora 9 iar faxul il trimit la ora 8 e valabil? pentru ca nu am de unde sa trimit mai devreme
Va rog sa imi spuneti daca e valabila o cerere de amanare a unui proces aflat la primul termen daca am trimis pe email o solicitare in vederea angajarii unui aparator , termenul e maine 23.04.2012 , iar cererea am trimis-o abia azi 22.03.2012 pe adresa de email a tribunaluli vrancea.