Raspunsul primit este foarte clar, dvs. nu ati inteles. Asociatia plateste si primeste factura. Factura se repartizeaza in cota parte pe apartamente. Proprietarul isi plateste cota parte. Daca proprietarul are o intelegere cu chiriasul, sa plateasca cheltuielile administrative, atunci chiriasul plateste si cota parte de la curatarea jgheaburilor.
Nu, în nici un caz. Este proprietate comună, și plata o face asociația de proprietari.
Proprietarul plătește de regulă cota parte care îi revine, sau cum se înțelege cu chiriașul prin negociere.
Buna ziua, situatia trebuie detaliata: mai are alte rude in viata? Ce acte medicale detine? Se poate ingriji singur? Ar putea cere punerea sub interdictie de principiu dar trebuie cunoscute mai multe detalii.
Pai , sa fiu concisa atunci … Ceea ce eu am spus este ca , atata timp cat a fost in vigoare Legea 263/2010 , Casa de Pensii de care apartin a eliberat la cerere - pe loc daca te-ai prezentat la ghiseu cu buletinul si un talon de pensie - buletinul de calcul al pensiei . Eu l-am cerut printr-o cerere si l-am primit prin posta . Si nu cred ca era vreo prevedere in respectiva lege privitor la acesta , dar e ( cred ) dreptul omului sa-si poata verifica exactitatea calculelor . Ma ofer - daca va indoiti - sa va scanez si sa va trimit buletinul meu . Trimiteti-mi pe mesaj privat o adresa de mail . Posibil ca , deocamdata , nu le elibereaza , in contextul actual cred ca sunt sute de mii de cereri , si au de eliberat deciziile restante si sa faca mica recalculare . PS. Daca va faceti cont pe CNPP , va puteti lista acest buletin , dar numai pentru perioada de dupa 01.04.2001 .
ce inseamna acest lucru ? o parere , ca noi nu trebuie sa stim prea multe !
daca sunteti draguta , puteti spune ce Casa de Pensiia a procedat si conformat solicitarii dvs ? eu am solicitat si nu am primit
Nu cautati teorii ale conspiratiei , ca nu sunt ( e doar opinia mea ) . Cu aplicarea noii legi a pensiilor , au fost un numar de erori date de softul folosit , cel putin asa pare … Nicidecum atatea cate s-au vehiculat prin presa , foarte multe dintre cele pe care pensionarii le-au considerat erori - de fapt - nu sunt , doar au interpretat ( pensionarii ) gresit legea , dar , pe toate posturile tv au fost indemnati sa le conteste si convinsi ca sunt sute de mii de decizii eronate , si - subtil - ca functionarii caselor de pensii au sarcina sa faca cumva incat sa se micsoreze valoarea care trebuie platita din fondul public de pensii . Oricat de absurd ar parea , multi au crezut-o , iar casele s-au trezit cu un numar urias de reclamatii . Toate acestea trebuie analizate individual , pensia calculata din nou manual … iar numarul functionarilor este … cat este … Sunt convinsa ca veti primi raspuns , poate nu chiar in termenul legal - care , desigur , ar trebui respectat - , dar ( obiectiv ) , oamenii aceia fac si ei ce este omeneste posibil … Acel numar de inregistrare , cu data , v-ar fi de folos intr-o actiune in instanta , in care sa reclamati ca nu s-a respectat acel termen prevazut de lege pentru raspuns . Dar , sunt convinsa , pana la termenul pe care-l veti primi pentru inceperea unui eventual proces , de mult veti avea un raspuns la acea cerere . Nu stiu cum e acum cu eliberarea acelui buletin de calcul pe noua lege , dar , pe cea anterioara , la Casa de Pensii de care apartin , daca pensionarul se prezenta personal la ghiseu cu buletinul si un cupon de pensie , i se lista pe loc .
Nu aveti nicio legatura cu acel nr. de inregistrare.
Restul am spus ce este de facut.