avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate adrian222

Activitate adrian222

Bună ziua, am nevoie de ajutor. Am avut două dosare de executare silita un card de credit la bt și respectiv un credit cu buletinul la CEC. Am soluționat ambele dosare, le-am achitat integral. Ceea ce știu este că acum apar în biroul de credit , și mi se tot spune că nu o sa pot accesa un n credit niciodată. Eu lucrez in străinătate, am un venit mediu și aș dori să achiziționez un apartament în Romania in rate, gen credit prima casa. Întrebare , este cineva care mă poate ajuta sa fiu șters din acel birou de credit ? Mulțumesc
Răspuns la discuția Dosar executare silita
Și după ridicarea propririi? Ce se întâmplă? Mulțumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca va face poprire nu se mai prescrie.

Bună ziua, am o nelămurire. Sunt executat silit în doua dosare, credite la bănci, de catre 2 executori judecătorești diferiti. Un dosar este din 13/07/2012 altul din 07.01.2015. Astăzi am sunat la ambii executori sa le cer detalii despre cum sa achit ca să îmi oprească propriile. La dosarul din 2012 mi sa comunicat ca este prea vechi dosarul și ca este închis, mi-au trimis o hârtie care au trimis-o și la banca cum ca astăzi îmi oprește poprirea, o suma de 4000 de lei. La dosarul din 2015, am de plata 10.000 de lei, se prescrie? În 2019 după 5 ani? Sau trebuie sa îl achit? Mulțumesc
Sunt administrator la firma Sc xxx Srl inregistrata in Romania, platitoare de TVA, aceasta firma urmeaza sa cumpere din alta tara UE masini pe firma, dupa care urmeaza sa le vanda in tara dar nu mai plateste TVA-ul la stat sau ceva de genu, nu prea inteleg exact cum functioneaza sistemul, pana face o gaura in buget destul de mare, iar in final nu stiu ce se intampla. Am doar o intrebare, eu ca si administrator pot sa patesc ceva?
Daca detin actiuni la o firma care are sediul principal in Singapore, dar contul este deschis la o banca cu sediul central in Londra plus multe altele in restul lumii dar nu in Romania, s-ar putea lega oarecum de acest cont?
Buna ziua, am si eu cateva intrebari legate de niste credite la banca.
Am un credit de 9000 de lei la o anumita banca si un card de credit de 3000 de lei la o alta. Am 22 de ani, creditele au fost luate in timp ce eram la facultate, in acelasi timp eram si angajat. Am lucrat 2 ani si cateva luni. Cu acesti bani am incercat sa incep anumite afaceri, una in strainatate, alta aici in tara. Afacerile sunt de tip MLM, pe cea din tara a trebuit sa imi deschid un PFA, care inca il detin, dar pe cea din strainatate nu a fost necesar asa ceva. In momentul de fata nu mai lucrez, nu detin pe numele meu nimic, locuiesc in casa mamei, detin doar PFA-ul de pe care nu iau nici un ban si niste actiuni fictive la cealalta afacere care are sediul in Singapore. De la servici am demisionat acum aproape 1 an, am crezut ca vor merge bine afacerile, dar se pare ca nu e asa, au inceput sa ma sune de la banca, sa imi achit creditul daca nu, in caz contrar dosarul meu va fi preluat de un executor judecatoresc. Imi puteti da niste detalii cu ce urmeaza sa se intample, daca nu detin nici un bun de ex: masina, casa etc. Eram stundent, lucram, am vrut sa fac mai mult decat un salar de 9 mil, deoarece nu prea ma descurcam cu acel salar. Inca un lucru, sunt credite de nevoi personale, nu am garantat cu nimic, le-am luat cu buletinul si adeverinta de salar, in plus am semnat si niste asigurari cand am facut creditele. Va multumesc