avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela58

Activitate mihaela58

sotul meu lucreaza legal in Germania. plateste taxele si impozitele statului german. I-mi trimite lunar o suma de bani sub forma de ajutor pentru a plati aici datoria la banca si utilitati.Eu sant pensionara. Pentru banii primiti de la el trebuie sa platesc impozit?
Răspuns la discuția CEDO
Va multumesc mult pentru raspuns.
Răspuns la discuția CEDO
va mutumesc mult. stiti cumva nr de fax de la grefa Curtii?
Discuție CEDO
In luna ianuarie am trimis o plangere la CEDO. In luna mai ,am primit o scrisoare cu formulare,similare cu cele pe care le-am trimis initial,pe care le-am completat si le-am trimis in termenul de 8 sapt asa cum mi se cerea. De atunci nu am primit nimic. Nici nr de dosar,nici instiintare ca a fost respins.Ce sa fac,sa pot afla care este situatia?

:O
Răspuns la discuția CEDO
Multumesc f mult ca m-ati linistit. Va doresc sa aveti o cariera cat mai frumoasa si profitabila.
Răspuns la discuția CEDO
cour europen des droits de l'homme
conseil de l'europe F-67075
strassbourg cedex france
Discuție CEDO
Pe data de 06 ian 2012 am trimis o cerere la CEDO,cu confirmare de primire pe data de 11 ian 2012. Ce sant nelamurita ,e ca la semnatura de primire e o stampila
pe care scrie : courrier-entrant
AGORA
conseil de l'europe.
Intrebarea mea este: cererea a ajuns la Cedo,sau din greseala in alta parte? cladirea Agora ,am vazut pe net ca e altfel decat cladirea CEDO.. va rog mult sa ma lamuriti si pe mine,ptr ca nu am primit inca nici un raspuns de la ei si sant ingrijorata. Cererea a fost depusa in termen.