avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

CEDO

Pe data de 06 ian 2012 am trimis o cerere la CEDO,cu confirmare de primire pe data de 11 ian 2012. Ce sant nelamurita ,e ca la semnatura de primire e o stampila
pe care scrie : courrier-entrant
AGORA
conseil de l'europe.
Intrebarea mea este: cererea a ajuns la Cedo,sau din greseala in alta parte? cladirea Agora ,am vazut pe net ca e altfel decat cladirea CEDO.. va rog mult sa ma lamuriti si pe mine,ptr ca nu am primit inca nici un raspuns de la ei si sant ingrijorata. Cererea a fost depusa in termen.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2012
mihaela58, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaela58 , utilizator 19:53, 9 Mai 2012
La ce adresa ati trimis cererea?
cour europen des droits de l'homme
conseil de l'europe F-67075
strassbourg cedex france
Stimată doamnă,

Nu ar trebui să vă faceți nici un fel de probleme.

Poșta franceză nu uimește prin acuratețe, Agora fiind o clădire tot a Consiliului Europei, situată vis-a vis de Curtea Europeană, unde, dacă îmi mai amintesc bine, se țin și ședințe ale Comitetul de Miniștri. Problema lor este că, deși clădiri diferite, au același număr poștal: 67075 Strasbourg Cedex.

Astfel, primind cererea o instituție a Consiliului Europei, se va duce imediat la registratura Curții. Data la care este considerată primită cererea este cea de pe recipisa roșie.

Mie personal cam 1/4 din cereri îmi nimeresc la Agora. Axioma este, deci: câtă vreme ajung la Consiliul Europei, nu contează ce instituție o primește, deoarece aplicația va ajunge sigur la Registratura Curții.

Evident, dvs. completați corect și în viitor adresa pe care ați arătat-o mai sus, aceea fiind cea corectă.

Cu stimă.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2012
andreigrigoriu, moderator
Multumesc f mult ca m-ati linistit. Va doresc sa aveti o cariera cat mai frumoasa si profitabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo Ladybug24 Ladybug24 care este adresa de e-mail a CEDO? (vezi toată discuția)
Informatii cedo lorant1970 lorant1970 Buna ziua Doresc sa aflu daca exista vreo varianta rapida de informare la cedo, referitor un dosar depus acum 5 ani Ma gandesc in primul rand la un mediu ... (vezi toată discuția)
Cedo - asteptare deciziei piemu piemu avind in vedere ca, plingerea pe care am facut-o la CEDO (prin avocatul meu) se afla de foarte multa vreme pe rol ,( respectiv din mai 2008) iar in luna iulie ... (vezi toată discuția)