avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

CEDO

Pe data de 06 ian 2012 am trimis o cerere la CEDO,cu confirmare de primire pe data de 11 ian 2012. Ce sant nelamurita ,e ca la semnatura de primire e o stampila
pe care scrie : courrier-entrant
AGORA
conseil de l'europe.
Intrebarea mea este: cererea a ajuns la Cedo,sau din greseala in alta parte? cladirea Agora ,am vazut pe net ca e altfel decat cladirea CEDO.. va rog mult sa ma lamuriti si pe mine,ptr ca nu am primit inca nici un raspuns de la ei si sant ingrijorata. Cererea a fost depusa in termen.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2012
mihaela58, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaela58 , utilizator 19:53, 9 Mai 2012
La ce adresa ati trimis cererea?
cour europen des droits de l'homme
conseil de l'europe F-67075
strassbourg cedex france
Stimată doamnă,

Nu ar trebui să vă faceți nici un fel de probleme.

Poșta franceză nu uimește prin acuratețe, Agora fiind o clădire tot a Consiliului Europei, situată vis-a vis de Curtea Europeană, unde, dacă îmi mai amintesc bine, se țin și ședințe ale Comitetul de Miniștri. Problema lor este că, deși clădiri diferite, au același număr poștal: 67075 Strasbourg Cedex.

Astfel, primind cererea o instituție a Consiliului Europei, se va duce imediat la registratura Curții. Data la care este considerată primită cererea este cea de pe recipisa roșie.

Mie personal cam 1/4 din cereri îmi nimeresc la Agora. Axioma este, deci: câtă vreme ajung la Consiliul Europei, nu contează ce instituție o primește, deoarece aplicația va ajunge sigur la Registratura Curții.

Evident, dvs. completați corect și în viitor adresa pe care ați arătat-o mai sus, aceea fiind cea corectă.

Cu stimă.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2012
andreigrigoriu, moderator
Multumesc f mult ca m-ati linistit. Va doresc sa aveti o cariera cat mai frumoasa si profitabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo Ladybug24 Ladybug24 care este adresa de e-mail a CEDO? (vezi toată discuția)
Informatii cedo lorant1970 lorant1970 Buna ziua Doresc sa aflu daca exista vreo varianta rapida de informare la cedo, referitor un dosar depus acum 5 ani Ma gandesc in primul rand la un mediu ... (vezi toată discuția)
Cedo - asteptare deciziei piemu piemu avind in vedere ca, plingerea pe care am facut-o la CEDO (prin avocatul meu) se afla de foarte multa vreme pe rol ,( respectiv din mai 2008) iar in luna iulie ... (vezi toată discuția)