avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

CEDO

In luna ianuarie am trimis o plangere la CEDO. In luna mai ,am primit o scrisoare cu formulare,similare cu cele pe care le-am trimis initial,pe care le-am completat si le-am trimis in termenul de 8 sapt asa cum mi se cerea. De atunci nu am primit nimic. Nici nr de dosar,nici instiintare ca a fost respins.Ce sa fac,sa pot afla care este situatia?

:O
Cel mai recent răspuns: mihaela58 , utilizator 14:33, 20 Noiembrie 2012
Trimiteti o cerere de solicitare de informatii, la grefa Curtii, cerere in care solicitati sa stiti daca formularele complectate de dvs, au ajuns si ce numar a primit dosarul. Este recomandabil sa trimiteti cererea prin fax si sa solicitati primirea raspunsului la adresa de corespondenta dar si o adresa de mail.
va mutumesc mult. stiti cumva nr de fax de la grefa Curtii?
Cred ca cel mai bine este sa obtineti informatia, chiar de la Biroul de Informare al Consiliului Europei, cu sediul in Bucuresti.
Acesta este link-ul cu datele de contact:
[ link extern ]
Stimat forumist,

Curtea Europeană nu nu comunică ceva decât atunci când este cazul să o facă. Astfel, termenele de comunicare cu respectiva Curte pot fi excesiv de lungi. În general, o decizie de inadmisibilitate vădită o primiți în 6 luni-1 an de la ultima comunicare, dar în cazul în care cererea nu este vădit inadmisibilă și este comunicată Guvernului, devenind publică - faza a doua a procedurii, înștiințarea în privința demarării fazei a doua a procedurilor poate veni în ceva ani buni.

Deci nu rămâne de făcut decât să așteptați și, cinstit, să încercați să nu vă gândiți insistent la aplicația depusă, fără folos.

Pentru colegul @Birou de Mediator:

Regretabil, Biroul de Informare al Consiliului Europei în București și-a închis oficial activitatea pe data de 15 Decembrie 2010, data Ceremoniei de Închidere.

Pentru mai multe detalii, puteți urmări cele discutate aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

Numărul de fax al CEDO este: : +33 (0)3 88 41 27 30

Cu stimă.
Va multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere admisibila in principiu? geo-vem geo-vem Dacă am primit codul de bare si scrisoarea de confirmare de la curte, asta inseamna ca este admisibilă in principiu ?sau incă nu se poate vorbi de asa ... (vezi toată discuția)
Formulare plangere cedo anonim890 anonim890 Unde pot gasi formularul pt. o plangere CEDO in forma actualizata? am gasit formulare pe mai multe pagini de internet, insa... ma mira diferenta foarte mare ... (vezi toată discuția)
Termen cedo kisso kisso Daca ultima hotarare interna a fost luata pe data de 28 iunie 2012, sa inteleg ca pot depune plangere catre CEDO la posta: 1. Pana pe data de 27 decembrie ... (vezi toată discuția)