avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate DanielCoca

Activitate DanielCoca

Si totusi, conform codului rutier, Art.116 - (3)Pentru prezentarea la examen în vederea obținerii unui nou permis de conducere, persoana aflată în una dintre situațiile prevăzute la alin. (1) și (2) trebuie să facă dovada că:

a)este aptă din punct de vedere medical;
b)nu a fost condamnată prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă pentru una dintre infracțiunile prevăzute la art. 24 alin. (6), cu excepția cazurilor în care a intervenit una dintre situațiile prevăzute la alin. (1).

Nu scrie nicaieri ca trebuie facuta scoala din nou ?
Multumesc frumos
Buna ziua, Am permisul suspendat in baza art.336 alin.1 C.pen, cu aplicarea art.375 alin.1 rap. la art.374 alin.4 C.p.p şi art.396 alin.10 C. proc.pen., condamnă inculpatul la o pedeapsă de 8 (opt) luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii art. 336 alin. 1 C. pen.(faptă din 17.01.2022). În temeiul art. 91 C. pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.
Intrebari:
1. Pot da sala pentru redobandirea permisului mai repede un an?
2. Examenul este de redobandire, adica cu 15 din 18 ?
3. Am sanse sa mi se aporobe cerea de reducere a perioadei de 1 an?

Multumiri anticipate !
Buna Ziua,
Dar persoanele care sunt dintr-o localitate si si-au facut de exemplu buletin cu domiciliul stabil in alta localitate cu 2-3 saptamani inaintea alegerilor au drept de vot?
Exemplu: Domiciliul in Sinaia si cu 3 saptamani inainte de vot isi face buletin , legal, cu domiciliul in Predeal. Poate vota in Predeal?
Va multumec.