avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate albertostanescu

Activitate albertostanescu

Răspuns la discuția Poprire si penalizare
astept si eu un raspuns.Daca am poprire pe salariu 1/3% si am si penalizare de 10 % cum mi se opreste banii?Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Poprire si penalizare
Despre o penalizare cu 10 % din salariu.
Buna ziua.Daca am poprire pe salariu1/3 si mai am si penalizare cum mi se opreste banii din salariu?Intra in aceea poprire ?
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Penalizare salariu
Revin.Procedurile de securitate ale firmei sunt temei legal de a penaliza intr-un fel sau altul angajatul?In decizia de penalizare sunt trecute tot ce ati enumerat mai sus.Problema mea este daca ma pot agata de urmatoarele:Neintrunirea comisiei,neefectuarea cercetarii prealabile si neincheierea pv?
Va multumesc din nou
Răspuns la discuția Penalizare salariu
Va multumesc frumos pt raspuns dar sunt prea multe detalii tehnice si nu am inteles decit ca as avea dreptate.Se poate mai pe intelesul meu?Cu deosebit respect.
Buna ziua.Lucrez la o firma de transport valori din Bucuresti.In luna Mai in urma unui control inopinant efectuat de catre securitatea firmei am fost gasit fara vesta antiglont si fara spray paralizant.Mentionez ca asa zisa vesta antiglont este de fapt o husa care ar trebui completata cu 2 placi balistice si atunci ar fi intradevar Antiglont.In luna iunie am fost convocat la comisia de disciplina,unde mi sa pus in fata pv de constatare tras la xerox si motivele pt care am fost convocat.Din comisie trebuia sa faca parte 2 persoane dar de fapt nu a fost prezenta decit una care mi-a dat sa dau niste raspunsuri la intrebari.De asemenea nu sa incheiat nici un proces verbal.Intrebarea mea este daca penalizarea este lovita de nulitate asta in cazul ca ii dau in judecata?Va multumesc anticipat pt raspuns.