avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Poprire si penalizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Poprire si penalizare

Buna ziua.Daca am poprire pe salariu1/3 si mai am si penalizare cum mi se opreste banii din salariu?Intra in aceea poprire ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: albertostanescu , utilizator 22:57, 4 Iulie 2012
Despre ce penalizare este vorba ? .. dati-ne mai multe detalii despre problema cu care va confruntati.
Despre o penalizare cu 10 % din salariu.
astept si eu un raspuns.Daca am poprire pe salariu 1/3% si am si penalizare de 10 % cum mi se opreste banii?Va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea pe salar peste limita legala cr15t1 cr15t1 Buna seara. As avea si eu o intrebare. Mi s-a facut poprire pe salar in urma cu 10 luni. In fiecare luna mi s-a retinut 1/3 din salariu. Insa luna aceasta mi ... (vezi toată discuția)
Executare silita, executor cu comportament dubios georalu1979 georalu1979 in luna marie 2014 a survenit o executare silita din partea unui BEJ pentru o banca,angajatorul a acceptat conform legii poprirea pe salariu ,actele au sosit ... (vezi toată discuția)
Dacă am o poprire pe salariu ... Monica 71 Monica 71 Bună ziua am o întrebare la dvs dacă am o poprire pe salariu pentru un credit de ce mi se pune o a doua poprire pe un alt cont ,este legal? (vezi toată discuția)