avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate Doina54

Activitate Doina54

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti va un card Revolut si cu acela puteti plati orice, in orice Tara, in orice moneda. Mult succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util


Martonze a scris:

D-na Liliana, chiar dacă obţineţi autoritatea părintească exclusivă, tatăl copiilor dvs. va avea drept la relaţii personale cu copiii, deci veţi interacţiona cu el. Aşa că, să nu vă faceţi speranţe cu ordinul de protecţie, acela expiră şi tatăl îşi reintră în drepturi.Teoria aplicată de judecători este că "Un soţ violent poate fi un tată bun, fiindcă a fost violent doar cu mama, nu şi cu copiii". Autoritatea unică vă ajută doar la plecarea peste graniţă cu copiii sau la libertatea de a hotărî dvs. singură ce şcoală să urmeze copiii.


"Un soţ violent poate fi un tată bun, fiindcă a fost violent doar cu mama, nu şi cu copiii“.

Cred ca nu ati retinut din context, ca exista unul sau mai multe certificate medicale si pentru violenta asupra copiilor.
Puteti sa l contactati pe Facebook pe Erich Mocanu politician. De a lungul timpului, am vz multe postari utile pentru romanii care intampina greutati in Germania. Va poate indruma macar cu un sfat, de unde puteti... pleca. Mult succes!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu tot respectul, d le avocat Lascoschi... Cred ca pe acest site se cer pareri juridice, pertinente, nu ironii gratuite. Si din pacate, nu santeti singurul...

Sergiooo a scris:

E pe linia de hotar si vreau sa fac gard sa nu ocolesc niciun put eu vreau sa fac gard din bca va rog sa ma ajutati cu orice chichita judecatoreasca sal surp nu cum sa ma impac cu vecinu ca e problema veche nu vbesc cu ei de ani de zile!

Acest put, datorita ,,bunei” relatii cu vecinul, va fi ,,Cuiul lui Pepelea”. Pe asta se si bazeaza vecinul, sa va coste cat mai mult posbiil.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util


Sergiooo a scris:

Si daca eu il surp ce pot pati?

Nicoleta Cristina Romașcanu a scris:

Vreau și eu să demolez scările de bloc de la nivel meu și mai în sus, că oricum nu-mi sunt de un real folos (dacă nu vreau să admir peisajul de la înălțime ori să-mi numere telefonul pași pe scări sau altele asemenea).

Credeți că se poate?
Nici în cazul dvs.

Fântâna aceea este, probabil, în coproprietate forțată încă de atunci, de „de mult” (după cum ați zis) și îndiferent ce fel de ștampilă pe timbru credeți că i-ar mai fi trebuit.

Dacă beți doar apă îmbuteliată, este liberatetea dvs. Dar nu e un motiv pentru a distruge o fântână. (nu ne-ați povestit motivul pentru care vreți ceea ce vreți).



Daca il surpati fara acordul vecinului, nu aveti decat de pierdut.
In cel mai bun caz, sa aduceti locul la starea initiala, adica sa-l construiti inapoi, sa platiti cheltuieli de judecata, sa castigati un vecin cu care sa nu va mai salutati si cine stie ce mai puteti ,,castiga”. Inainte de a va apuca de ,,treaba”, sa cantariti situatia si sa vedeti daca merita sa va faceti ambitia. Eu in locul d stra as curata si as face putul sa arate ca ,,nou”, as recupera jumatate din bani de la vecin si as ramane in relatii bune cu el. Daca sunteti tanar si eu asa cred, nu aveti ideie cat conteaza sa aveti un vecin bun langa casa. Mult succes!
Răspuns la discuția contract vanzare cumparare
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu inteleg... Ati platit pentru un apartament o suma de bani acum 4 ani, diferenta care trebuia platita in timp de 1 an nu ati platit-o nici in ,,5” ani, asa cum declarati . Inteleg ca bani pentru investitii, ati avut suficienti. Atitudinea este a unui cumparator necinstit si care nu respecta legea. Cred ca in aceasta situatie, cei ,,150milioane “ nu o sa va ajunga nici pentru onorariul avocatului. Cred sincer, ca cei care asemeni d stra, isi merita soarta .
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parerea mea este ca daca ai mai ramane inca o luna acasa cu parintii, nu ar fi nici o tragedie. In acest timp, fa ti un plan pentru viitorul tau. Scrie tot ce iti doresti sa faci dupa ce vei pleca de acasa, fiind MAJORA si direct raspunzatoare pentru toate actiunile tale. Buni sau rai, sunt totusi parintii tai. Personal cred, ca mutatul impreuna cu prietenul tau, nu iti va mai lasa timp pentru a termina scoala si a te pregati pentru viata. Am inteles ca doresti sa urmezi cursurile unei scoli postliceala. Incearca sa ajungi la un numitor comun cu familia, pentru ca nu se stie niciodata ce iti rezerva viata. Daca pleci cu,, alai”, a ar putea sa nu te mai poti intoarce... niciodata. Iar familia, este locul unde te nasti, iar dragostea nu se sfarseste niciodata... Esti suparata ca nu te au lasat sa pleci la mare...si de aceea cred ca vrei sa pleci de acasa. Fa ti un mare bine si gandeste matur, la fiecare miscare pe care o vei face, pentru ca viata de adult va diferita de cea pe care o traiesti tu acum.
Mult succes!
Buna seara tuturor,

Este de nedescris durerea parintilor si revolta tuturor.
Iertata fie-mi interventia,ma intreb ce se va intampla cand un copil iese nesupravegheat pe strada si este lovit de o masina... vom cere eutanasierea soferilor?
Buna ziua,

Sunt PFA si am un angajat. Am inchiriat doua spatii si am avut ca obiect de activitate, vanzarea de presa . Intr-un spatiu am lucrat eu , in celalalt angajata mea. Eu am reziliat contractele de inchiriere si prestari servicii incepand cu data de 01.09.2013. Eu am returnat marfa , dar angajata mea a disparut sub pretextul ca are mama foarte bolnava, exact cu o ora inainte de predare a inventarului. Sunt foarte sigura ca are lipsa mare in gestiune si de aceea se ascunde... Eu va trebui sa intru fortat in locatie sa inventariez marfa si sa predau spatiul. Mentionez ca are contract de munca inregistrat la ITM si Revisal. Nu raspunde la telefon si nu vine sa predea gestiunea. Intrebarea mea este cum trebuie sa procedez legal si cum pot recupera o eventuala lipsa in gestiune?
Va multumesc si astept sfatul d-stra.#-o