avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz in serviciu ?Buna ziua,sunt stabilit in Italia de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz in serviciu ?Buna ziua,sunt stabilit in Italia de 15 ANI ,in Romania detin ...

Buna ziua,sunt stabilit in Italia de 15 ANI ,in Romania detin un apartament pt.care am platit impozitul an de an prin sora mea ,pana anul acesta cand i-a fost refuzat plata impozitului pe motiv ca am datorii pentru un teren agricol care a apartinut bunicului sotiei mele ,decedat in 1996.Sotia mea pe atunci aveà varsta de 15 ani.Noi suntem casatoriti din 2006 si nu avem nici un act pe terenul respectiv.
Acum datoria la primarie este pe numele meu,aproximativ 2000lei cu penalitati cu tot ,motiv pt care refuza incasarea impozitului pt apartament singura proprietate care o detinem in tara .Este legal asa ceva?Nu am mai fost in tara de 11 ani.Va multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Buzz08 , utilizator 18:57, 1 Iunie 2021
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceți-vă cont pe site-ul GHISEUL.RO și plătiți online. În acel site aveți evidențiate toate datoriile pe care le aveți la impozite/taxe/amenzi și la ANAF.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna sera,am incercat dar nu este posibil cu un card emis de o banca din strainatate .Va multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti va un card Revolut si cu acela puteti plati orice, in orice Tara, in orice moneda. Mult succes!
Am facut si acel card Revolut ,dar banca unde am contul curent nu permite transferul de bani pe acel card..Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit problema ContSters410143 ContSters410143 Buna ziua! Detin o proprietate careia i-am platit impozitul in luna februarie 2016. Recent am mai achizionat o proprietate - apartament in Bucuresti, am fost ... (vezi toată discuția)