Multumesc frumos de răspuns,, datoria s.a plătit deja ,ideea era sa aflu de ce nu găsesc dosarul de la tribunal unde s.a judecat incuviintarea executării silite,nu găsesc dosarul pe nici un portal,deși în scrisoarea de la executor scrie clar ca poprirea se face conform hotărârii judecătorești din data de....,eliberata de tribunalul ..... în dosarul cu nr .....Deci datoria este plătită nu mai are rost sa fac contestație deoarece a ajuns foarte târziu plicul acasa si nu am mai avut timp sa fac contestație., menționez ca am mai avut popriri în ultimii 4 ani și aceste dosare le găsesc pe portal chiar daca sunt mai vechi,ce nu înțeleg de ce poprirea de anul acesta nu o găsesc nicăieri.Chiar și executorul a spus ca se găsește pe foaia primita de la el toate detaliile dosarului dacă doresc sa caut,dar după cum am mai spus nu apare absolut nimic,asta mi se pare ciudat.oricum și cu executorii este foarte greu de luat legătura si de cerut detalii,efectiv unii refuza orice dialog sau sa dea informații legate de poprire.,încă o data mulțumesc pentru răspunsuri si timpul acordat
Avocat - Silviu Dumitru a scris:
Verificați actele primite de la executor, pentru că doar din ele se poate vedea ce titlu executoriu s-a folosit. Dosarele vechi nu mai apar pe portal nici încuviințările pentru executare. De asemenea, poate fi vorba de un alt tip de titlu (nu o hotărâre). Executorul vă poate lămuri sau, dacă aveți dubii privind legalitatea (dacă considerați că este prescrisă creanța), doar printr-o contestație la executare se poate lămuri situația, însă aceasta trebuie formulată în termenul de 15 zile de la primirea actelor de executare