avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelacalin2009

Activitate mihaelacalin2009

Bună ziua! Bunicii mei au avut 6 copiii. Dintre cei 6 mai trăiesc 2. Ceilalți 4 au decedat și au avut fiecare între 2-4 copiii. La aceasta data, practic sunt, în viața, 2 fiice și 12 nepoti. Una dintre fiice ne-a chemat în judecata pentru partaj succesoral. Bunicul decedat în 1994, are titlu de proprietate pe 10 h din 2002. Bunica decedata în 2009 are titlu de proprietate pe 10h din 2004. Din poveștile unuia dintre veri, bunica ar mai fi avut niște hectare prin diferite zone, însă noi nepoții nu le cunoaștem. Cea care ne-a chemat în instanta, una dintre mătuși dorește succesiunea numai pentru cele 20 hectare. Este posibil ca după mai mult timp, sa ne trezim ca bunicii ar mai fi avut și alte terenuri sau bunuri? Cum trebuie procedat? Trebuie sa ne luam un avocat? Cine face întâmpinarea? Cum se împart cele 20h?
Buna ziua!
Se pot achizitiona produse de la mai multe unitati protejate (infiintate conform Legii nr. 448/2006), intr-o luna?
Membrul Consiliului de Administratie la o societate cu asociat unic, Consiliul Local, poate avea calitatea de administrator la o societate similara din cadrul aceluiasi UAT?
Directorul General al unei societati aflate in subordinea Consiliului Local,poate reprezenta societatea intr-un dosar penal se poate constitui ca parte civila intr-un dosar penal in care societatea este parte vatamata?
Discuție Standarde STAS
Mai sunt in vigoare standardele STAS?
Presedintele sindicatului si-a dat demisi acum 1 an. Care este perioada in care vicepresedintele poate fi presedinte interimar?
Utilizatorul a fost gasit racordat si si-a recunoscut fapta. Nu dorim o plangere penala impotriva acestuia, ci doar sa ii recalculam consumul si el sa plateasca. Nu cunoastem perioada pe care sa o recalculam
Pe ce perioada se poate recalcula consumul de energie termica, retroactiv, pentru utilizatorul gasit racordat, fraudulos?
Buna ziua!
In cererile de executare silita in cazul facturilor cu titlu executoriu se trece cuantumul penalitatilor? (Incepand cu nov. 2016, potrivit Legii nr. 51/2006, Factura emisă pentru serviciile de utilităţi publice constituie titlu executoriu)
Executorul care avea dosarul inregistrat pentru recuperarea sumei, reprezentand utilitatile, s-a inscris la masa credala, inainte de licitatie