avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recalculare consum energie termica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recalculare consum energie termica

Pe ce perioada se poate recalcula consumul de energie termica, retroactiv, pentru utilizatorul gasit racordat, fraudulos?
Cel mai recent răspuns: mihaelacalin2009 , utilizator 17:17, 10 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Utilizatorul a fost gasit racordat si si-a recunoscut fapta. Nu dorim o plangere penala impotriva acestuia, ci doar sa ii recalculam consumul si el sa plateasca. Nu cunoastem perioada pe care sa o recalculam
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pedepselor anemary29 anemary29 daca ar intra noul cod penal in vigoare cum s-ar recalcula pedepsele?pt o tentativa de furt pedepsita cu 2 ani ce recalculare ar fi? (vezi toată discuția)
Refuzul persoanei de a incheia contract de depozitare deseuri municipale este furt? tibstefaug tibstefaug In conditiile in care persoana juridica refuza sa incherie contract de salubritate deseuri municipale, aceasta continuand sa depoziteze deseuri in sistemul ... (vezi toată discuția)
Incadrare noul cod penal geo-vem geo-vem Ce incadrare ,pedeapsa ,este dupa noul Cod Penal pentru spargeri de noapte si furt de masini ,mentionez ca este vb de 3 trei persoane implicate. Va ... (vezi toată discuția)