avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate delia3

Activitate delia3

Discuție Valoare salariu
Imi poate spune cineva ce salariu poate sa primeasca un consilier, clasa I, grad profesional debutant:(studii superioare) la o primarie cu 1500-3000 locuitori?
Răspuns la discuția concediu de crestere a copilului
Atunci de ce mai trebuie suspendata? subventii pot primi? ele nu sunt considerate venit!
Persoana fizica detine 90 familii de albine, nu detin terenuri , trebuie sa depuna declaratia 221?
Răspuns la discuția concediu de crestere a copilului
Trebuie suspendata activitatea? tinand cont ca nu obtine 3000 ron venit pe an!
Tatal beneficiaza de indemnizatie pt. cresterea copilului daca realizeaza venituri din agricultura? mai exact are un pfa si pe baza declaratiei 221 "Declaratie privind veniturile din activitati agricole impuse pe norme de venit" se poate? tinand cont ca platesc apx. 50 lei pe an.
Va multumesc!
Buna , am nascut o fetita in 09 03 2013, am avut concediu postnatal pana in 01.07.2013, inseamna ca ccc trebuie sa fie pana in 01.07.2015 ????
Am primit o instiintare de la primarie luna aceasta cum ca mi sa terminat concediul de crestere a copilului! imi poate explica cineva situatia?
Tatal beneficiaza de indemnizatie pt. cresterea copilului daca realizeaza venituri din agricultura? mai exact are un pfa si pe baza declaratiei 221 "Declaratie privind veniturile din activitati agricole impuse pe norme de venit" se poate?
Va multumesc!
Discuție Declaratii PFA
Buna, in 2013 am infiintat un PFA cod caen 0149 ca domeniu principal, mi sa zis ca nu trebuie sa depun nici o declaratie in 2013, in 2014 ce declaratii trebuie sa depun? apicultura este scutita de impozit? nu am mai mult de 50 familii, si daca vreau sa desfasor si alte activitati in afara de apicultura?, pe langa codul caen 0149 apicultura mai am si alte coduri secundare trecute.

Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția masura 141
a semnat cineva contractul de finantare sesiunea 2012?
se aude ca din 2014 nu o sa mai fie m 141, dar cei care au contracte in derurare?
Răspuns la discuția concediu postnatal
concediul postnatal se elibereaza de la doctorul de familie? pot sa iau 126 zile de concediu postnatal? si dupa ce imi expira concediul postnatal trebuie sa depun cerere la agentia de somaj pentru CCC?
VA multumesc