avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate covaci112233

Activitate covaci112233

Discuție CEDO
daca fratele meu aprimit o condamnare cu suspendare de 2 ani si interdictie de 3 ani,dar el o considera pe nedrept,daca ataca la cedo ce libertati i au fost ingradite si daca poate cere compensatii in bani daca se dovedeste caci de fapt a fost nevinovat
Buna ziua.Un unchi de-al meu a fost in comisie si a fost declarat fara discernamant pt ceva tranzatie la notar acum un an ,acum este acuzat de ceva penal as vrea sa stiu daca certificatul obtinut cerut de matusa mea mai este valabil si in cazul penal.Multumesc.
Răspuns la discuția Reabilitare
este concurenta cred
Răspuns la discuția Reabilitare
si daca pana la ramanerea sentintei definitive in a doua cauza trec cei 3ani si 4 luni?
Sant in somaj si vreau sa ma angajez la o firma,ce trebuie sa duc de la firma sa imi pot face angajarea,pt ca sa pot beneficia de prima de instalare deorece imi schimb si domiciliul si firma este la peste 50 km de domiciliul actual.
Discuție Reabilitare
Buna ziua,daca am o condamnare cu suspendare de 1 an si 4 luni +2 ani de incercare si intre timp am un proces in prima istanta la care am primul termen in septembrie,vreau sa stiu daca procesul inceput influenteaza cursul reabilitarii de 3 ani si 4 luni sau numai dupa ce este o hotarare definitiva in procesul care este pe rol.Multumesc.
Buna dimineata,la un proces penal cate cai de atac exista la o sentinta data la tribunal ca prima instanta si unde se pot vedea dosarele pe net la inalta curte de justitie.Multumesc.
Răspuns la discuția amanare proces
2 luni
Discuție amanare proces
buna ziua,daca la un proces civil,castigat de mine in prima instanta,la apel la primul termen pot cere amanare pt angajarea unui aparator?multumesc
Răspuns la discuția firma in insolventa
da,dar erau biletele la ordin care nu se mai folosesc