avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate whynotsteff

Activitate whynotsteff

Buna ziua, am un contract de munca pe durata nedeterminata cu o multinationala. In luna august 2016 am incheiat un acord pentru incetarea relatiilor de munca incepand cu data de 01.03.2017. In luna Ianuarie 2017 datorita unor probleme medicale am avut un concediu medical de 14 zile. Problema pe care o ridic se refera tot la un concediu medical, pe care l-am obtinut de la medic, pentru 14 zile incepand cu 23.02.2017 pina pe 08.03.2017 . Contractul de munca înceteaza in perioada concediuluii medical, respectiv la 01.03.2017 ? sau angajatorul este obligat sa-mi acorde în continuare acest concediu, pina la expirarea acestuia? Multumesc
Buna ziua, un tatic pensionar medical gradul III poate beneficia si de indemnizatie crestere copil pina la 2 ani? Multumesc
Mentionez ca vanzatorul nu este din localitate, este din Bucuresti iar garajul si eu sunt din Fetesti, si nu am datele mostenitorilor. Nici nu stiu daca are mostenitori. Am o simpla informatie ca a decedat. Telefonul pe care-l avea este inchis si am decat date sale din cartea de identitate.
Buna ziua, am cumparat un garaj cu un contract de vânzare sub semnatura privata in prezenta unui martor, in septembrie 2013, urmand ca la inceputul anului 2014 sa facem si actul notarial. Am platit impozitul pe cladire si concesiunea pentru anul 2014. In data de 10 ianuarie 2014 vanzatorul a murit . Ce pot face pentru a intra in legalitate?
Buna ziua, am doua societati comerciale la care sunt administrator. As dori sa detasez un lucrator de la societatea angajatoare la cealalta. Ce documente trebuie sa intocmesc. Mentionez ca plata salariului o va face societatea angajatoare, ambele societati fiind românesti. Multumesc.
Buna ziua,
Care este termenul de recurs pentru o sentinta civila pronuntata de Tribunal ( contestatie la actele intocmite de lichidator), in procedura insolventei, si baza legala.
In sentinta Tribunalului este trecut 15 zile de la comunicare iar Curte de Apel a anulat recursul pe motiv de tardivitate in depunerea motivelor de recurs. Mentionez ca Motivele de recurs au fost depuse inlauntrul celor 15 zile, respectiv in 13 zile.
Multumesc
Multtumesc frumos. Avet›i vreun model de cerere ? Mii de multumiri !
Buna ziua,
Ma aflu in urmatoarea situatie: La sf anului 2012 am cunosct o fata cu care am avut relatii intime. Dupa aproximativ o saptamana am plecat din tara pentru mai multe luni. După alte cateva luni de la data plecarii m-a anuntat ca a ramas gravida si a nascut in luna august 2013. Am venit in tara si m-am ocupat de mama, nastere etc. Am recunoscut copilul in 1 sept 2013 si ulterior am avut dubii cu privire la faptul ca este copilul meu, drept pentru care am solicitat IML examen ADN. Rezultatul : 100% nu sunt tatal copilului.
Mentionez ca nu suntem casatoriti.
Ce pot face pentru a nu mai fi trecut in acte tata ?
Multumesc anticipat !
Asociatul nu este administrator ci simplu asociat. SRL-ul are ca obiect de activitate : 4711 Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun .Ce trebuie sa fie menționat în actul constitutiv, astfel încât asociatul să nu încheie CIM sau CMP ?
Un asociat al unui SRL poate să desfășoare activități în cadrul firmei fără contract ? El este angajat cu contract de 8 ore pe alta firma unde nu este asociat.