avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat un garaj cu act de v-c sub semnatura ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat un garaj cu act de v-c sub semnatura privata

Buna ziua, am cumparat un garaj cu un contract de vânzare sub semnatura privata in prezenta unui martor, in septembrie 2013, urmand ca la inceputul anului 2014 sa facem si actul notarial. Am platit impozitul pe cladire si concesiunea pentru anul 2014. In data de 10 ianuarie 2014 vanzatorul a murit . Ce pot face pentru a intra in legalitate?
Cel mai recent răspuns: whynotsteff , utilizator 13:34, 3 Februarie 2014
Buna ziua,
1. Dupa dezbaterea succfesiunii sa semnati un contract de vanzare cumparare cu succesorii.
2. Sa solicitati in instanta constatarea dreptului de proprietate chemand ca parati succesorii.
Mentionez ca vanzatorul nu este din localitate, este din Bucuresti iar garajul si eu sunt din Fetesti, si nu am datele mostenitorilor. Nici nu stiu daca are mostenitori. Am o simpla informatie ca a decedat. Telefonul pe care-l avea este inchis si am decat date sale din cartea de identitate.
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2014
whynotsteff, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi veterani de razboi Mircea Razvan Mircea Razvan Buna ziua. Doresc sa cunosc ce drepturi fiscale a avut tatal meu pentru anul 2014.El a decedat in 28 martie 2014. 1/Detinea in proprietate 1/2 dintr-o casa de ... (vezi toată discuția)
Pot vinde un teren fara succesiune? nane406 nane406 Buna ziua, am mostenit de la antecesorul meu 50% dintr-un teren. Cealalta mostenitoare timp de 5 ani, a refuzat sa facem succesiunea desi a acceptat ... (vezi toată discuția)
Demolare garaj, constructie autorizata & intabulata Miroslav83 Miroslav83 Buna ziua, am un garaj in proprietate, cumparat in urma cu 1 an jumate. Constructia este facuta cu atutorizatie si este intabulata. Vanzarea/cumpararea a ... (vezi toată discuția)