avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Activitate little_angel

Activitate little_angel

Răspuns la discuția Discriminare rasiala?
unul din motivele pentru care mi-a fost desfacut contractul de munca a fost cel enuntat,
Răspuns la discuția Discriminare rasiala?
necunoastera limbii "chineze" si a lipsei afinităților cu cultura "chineza" aceasta este actiunea pe care o consider discriminatorie. Chineza este generic spus, in realitate e vorba de o alta limba si cultura.
Răspuns la discuția Discriminare rasiala?
ok, insa nu vreau sa discut din prisma desfacerii contractului de munca ci de existenta unei discriminari dpdv legal si ulterior actiunile care se pot face, dar numai ref la discriminare, nu si la desfacerea contractului de munca. Practic care este entitatea la nivel national si apoi la nivel european, care poate certifica ca este vorba despre o discriminare? Ce demersuri trebuie facute ca sa initiez o astveel de actiune de constatare a unei discriminari?
Răspuns la discuția Discriminare rasiala?
Nu. Nici in cerintele de angajare, nici in fisa postului, nici ca cerinta ulterioara pe oarcursul derularii contractului.

Cornel Vasile a scris:

In fisa postului era menționată obligativitatea cunoașterii limbii chineze?

buna,

daca angajatorul iti desface contractul de munca pentru mai multe motive - nedisciplinare- printre care necunoastera limbii "chineze" si a lipsei afinităților cu cultura "chineza" , se poate considera discriminare rasiala?

buna,

ce penalitati prevede legea daca nu ai declarat la ONRC, ANAF si administratia locala (UAT) schimbarea adresei punctului de lucru?

multumesc

CC
Buna,

am inteles ca daca am pe proprietate stilpii unei retele electrice de joasa tensiune, pot sa primesc despagubiri. Deasemeni pentru cablurile unor firme de CATV/Internet.
Ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii pentru fiecare caz in parte, eventual cu fragmente din lege/legi, si numrul acestora?
Multumesc,

cc
Răspuns la discuția Actualizare suma
Ok, dar cum pot obtine acel indice si formula de calcul?????
Buna,

Cum fac sa aflu cit reprezinta astazi suma de 60,70 lei din anul 1976. Mi se cere nu numai valoarea actuala dar si formula de calcul

Multumesc.

Cc