avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiti pentru amplasarea de stilpi pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiti pentru amplasarea de stilpi pe proprietate/traversare cabluri

Buna,

am inteles ca daca am pe proprietate stilpii unei retele electrice de joasa tensiune, pot sa primesc despagubiri. Deasemeni pentru cablurile unor firme de CATV/Internet.
Ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii pentru fiecare caz in parte, eventual cu fragmente din lege/legi, si numrul acestora?
Multumesc,

cc

Alte discuții în legătură

Servitute la stalpii renel? lg. nr.154/2012 - retele de comunicatii Balaurul Balaurul Buna ziua, In [b]1992[/b], undeva la ţară, mi s-a retrocedat un [b]teren intravilan, pe a carui latura [/b](de aprox. 140 m) era/[b]este reteaua de 220 ... (vezi toată discuția)
Stalp de electricitate in curte ContSters79307 ContSters79307 Tatal meu are pe terenul proprietate un stalp de electricitate ( la cca 1m de gard) si ar vrea sa nu aiba acces cei de la Electrica in curtea lui , pentru ... (vezi toată discuția)
Problema stalp electricitate privat pe proprietate privata musatmihai1988 musatmihai1988 buna ziua , am dat intamplator de forumul dvs si mi se pare o idee excelenta . problema mea consta in urmatoarele tatal meu a achizitionat un teren dupa ... (vezi toată discuția)