avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters264057

Activitate ContSters264057

Buna seara!

Va rog frumos sa imi spuneti care este temeiul juridic al contestatiei împotriva procesului verbal de interventie I.S.U. pentru stingerea unui incendiu. Cum as putea ataca aceast proces verbal constatator si unde ar trebui sa depun aceasta contestatie.

Va multumesc anticipat!
Multumesc frumos pentru raspuns! Am vazut intr-adevar ca testele sunt costisitoare.
Buna ziua! As dori sa stiu daca pot face ceva in situatia mea. Mama mea a fost casatorita, din casatorie a rezultat un copil, sora mea mai mare. Eu am fost conceputa in timpul divortului ei, insa cu un alt individ, care ulterior nu a vrut sa ma recunoasca in certificatul de nastere, avand liniuta in dreptul tatalui. Mentionez ca numele de familie il am pe cel al mamei din timpul primei ei casatorii. Eu port acelasi nume ca sora mea. Recent am aflat care este adevaratul tata din niste discutii in familie. As dori sa stiu daca am dreptul sa pretind un test de paternitate, mentionez ca am 23 de ani, in cazul in care acesta nu este de acord sa faca testul ce proceduri ar trebui sa urmez? Si in cazul in care accepta testul si reiese ca este tatal meu natural, eu devin mostenitoare legitima la cota mostenire? Daca testul iese pozitiv am dreptul sa merg in instanta daca el nu este de acord sa ma declare ca fiind copil legitim? As dori sa stiu ce drepturi am si ce pot face, avand in vedere ca am o varsta trecuta de majorat. Va multumesc frumos pentru ajutor! Va doresc o zi buna!