avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Activitate toko_cop

Activitate toko_cop

Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
outsider
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
lapte ...
Unde se depune o astfel de cerere de revizuire sau contestatie in anulare impotriva unei hotarari a C.A.M.Bucuresti? ... Paste Fericit!
Răspuns la discuția Delegatie sau detasare
In cazul delegarii primiti diurna plus salariul aferent perioadei in care sunteti delegat, iar in cazul detasarii salariul este platit fie de angajatorul care a dispus detaşarea, fie de angajatorul la care sunteti detaşat.
Care sunt actele necesare recuperarii taxei de prima inmatriculare? ... este vorba despre o masina achizitionata in 2009 ..euro 4.
Răspuns la discuția Nereguli in cartea de munca
CFP sau absentele nemotivate nu constituie vechime in munca ... ele se scad din vechime si poate afecta dreptul de a primi somaj.
Pentru somaj trebuie sa aveti un stagiu minim de cotizare de 12 luni din ultimele 24 de luni anterioare datei depunerii cererii.
Răspuns la discuția Licenta,dreptul familiei
bianca25 a scris:

Buna seara!

Sunt studenta in anul IV.si mi-am ales tema de licenta la dreptul familiei cu titlul "Protectia speciala a minorilor".Problema e ca profesorul meu indrumator nu prea are timp sa ma ajute,sa-mi explice cum ar trebui sa imi fac lucrarea....va rog frumos daca imi puteti ajuta, sa imi dati un exemplu pentru cuprins sau plan...
Va multumesc!


Protectia speciala a copilului reprezinta ansamblul masurilor, prestatiilor si serviciilor destinate ingrijirii si dezvoltarii copilului lipsit, temporar sau definitiv, de ocrotirea parintilor sai sau a celui care, in vederea protejarii intereselor sale, nu poate fi lasat in grija acestora.

Detalii asupra acestui subiect gasiti aici :
[ link extern ]

[ link extern ]
Puteti sa promovati una din caile de atac extraordinare prevazute de Codul de procedura penala : contestatia in anulare sau revizuirea.
Acestea se exercita numai pentru motivele si in termenle prevazute de acest act normativ.
Intreprinzatorul persoana fizica titular al unei intreprinderi individuale este asigurat in sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale si are dreptul de a fi asigurat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate si al asigurarilor pentru somaj, in conditiile prevazute de lege.
Răspuns la discuția plingerile CDO
av_andra13 a scris:

In termen de 6 luni de la data comunicarii puteti face cerere catre CEDO. :)
Hotararea trebuie sa fie definitiva si irevocabila.


1. Termenul în care poate fi sesizată este de 6 luni de la data deciziei interne definitive. Termenul de 6 luni curge de la data la care autoritatea naţională competentă cea mai înaltă şi-a pronunţat decizia (dacă plângerea se referă la o condamnare, termenul curge de la pronunţarea hotărârii finale în ordinea normală a căilor de atac şi nu de la respingerea ulterioară a unei eventuale cereri de revizuire). Dacă se depăşeşte acest termen, Curtea nu mai poate examina plângerea.

2. In penal , hotararile sunt definitive nu si irevocabile.