avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Activitate mihaicatalin1

Activitate mihaicatalin1

Discuție Judecata
Buna ziua,
In anul 2008 asociat fiind într-o societate comerciala am contractat o linie de credit de la o banca iar la scadență nu am putut achita creditul.Eu și asociatiul meu am semnat niste bilete la ordin avalizate. După declararea scadente creditul banca a scos la licitație și a și vândut un imobil ce imi aparținea și asupra căruia aveam doar nuda proprietate. Il pot acționa în judecată pe fostul meu asociat să îmi recuperez jumătate din banii pe care eu i-am plătit către banca în urma vânzării apartamentului?

Mulțumesc
Răspuns la discuția Primire Hotarare Judecatoreasca
Multumesc pentru raspuns, dar noi nu am primit hotararea.
Putem afla cand a fost trimisa?

Multumesc
Buna ziua,

La societatea unde lucrez am primit o amenda de la ANAF in care este trecut un numar de hotarare judecatoreasca prin care am fost amendati ca nu am proprit drepturile salariale ale unui angajat. Doar ca noi nu am fost instiintati despre acest lucru si nici nu am primit la firma hotararea, am vazut ca aveam termen 5 zile de la comunicare sa facem recurs . Hotararea este datata cu 20.04.2017 si in fisa de la ANAF adenda apare tot cu data de 20.04.2017 , asta inseamna ca nu aveam drept la recurs?
Se mai poate face ceva?

Multumesc
Multumesc
Buna ziua
Daca un asociat al unei societati comerciale isi schimba domiciliul in alta localitate trebuie modificat actul constitutiv al societatii?

Va multumesc

Buna ziua
As vrea sa aflu niste raspunsuri daca ma puteti ajuta.
1 Daca lucrez din Romania pentru o firma din Irlanda si din salariu imi opresc impozite si alte taxe care trebuie platite eu la banii care ii primesc mai trebuie sa platesc ceva?
2. Daca imi fac o firma in Irlanda si iau dividentele de acolo dupa ce platesc taxele in Romania mai trebuie sa platesc vreun impozit?

Multumesc
Buna ziua

Am un apartament cumparat de la bunicii mei in care este trecut uzufructul viager,
in trecut am facut un credit la o banca pt o societate comerciala(eu fiind unul din actionarii societatii) ,creditul nefiind garantat cu apartamentul, intre timp societatea a dat faliment si banca a declarat creditul scadent noi fiind in imposibilitate de plata. Acum am primit o scrisoare de la un executor ca daca nu platim in 15 zile pune in vanzare casa bunicii. Au dreptul sa o vanda daca bunica are uzufruct viager?

Va multumesc
Discuție acte nedepuse
Buna ziua

Am aflat de curand ca ,contabilul pe care il aveam la firma mea nu a depus nici un act pe anul 2011
Ce se poate face in situatia asta ?

Va multumesc
Discuție ajutor
Buna ziua

in urma cu 5 ani am luat un credit pt firma fara garantii , intr-e timp firma a dat faliment iar banca a bagat la plata bo avalizate atat de mine cat si de asociatul meu , banca mi-a trimis o scrisoare in care imi arata ca au pus 'sechestru' pe un apartament pe care eu l-am cumparat de la bunica mea , dar care are clauza de habitatie viagera .Cand a aflat bunica mea mi-a spus ca vrea sa anuleze contractul .
Se poate anula contractul?
Buna ziua

Am si eu o intrebare:
Bunica mea poate sa anuleze contractul de v-c intre mine si ea , pt ca nu am grija de ea?
In cojntract este trecuta clauza viagera (sau cam asa ceva).
Va multumesc