avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Judecata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Judecata

Buna ziua,
In anul 2008 asociat fiind într-o societate comerciala am contractat o linie de credit de la o banca iar la scadență nu am putut achita creditul.Eu și asociatiul meu am semnat niste bilete la ordin avalizate. După declararea scadente creditul banca a scos la licitație și a și vândut un imobil ce imi aparținea și asupra căruia aveam doar nuda proprietate. Il pot acționa în judecată pe fostul meu asociat să îmi recuperez jumătate din banii pe care eu i-am plătit către banca în urma vânzării apartamentului?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:01, 28 Martie 2018
Pentru a se putea raspunde la intrebarea dvs. trebuie analizate actele juridice.
Ati putea merge cu actele la avocat daca va interesaza sa vedeti exact care este situatia juridica dar sa mergeti cu toate actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen prescriptie garantie personala bilet la ordin avalizat Flo_pana Flo_pana In 2006 am avalizat doua bilete la ordin cu mentiunea \\"fara protest\\" constituind o garantie personala pentru o societate comerciala la care eram ... (vezi toată discuția)
Executarea silita dangisca dangisca Ma confrunt cu urmatoarea situatie. In 2006 am demarat un priect SAPARD prin programul Fermierul. Creditul era garantat de Fondul de Garantare, dar Banca a ... (vezi toată discuția)
Rambursare partiala credit axw axw O societate mixta romano-UE are un credit bancar cu garantie prin BO avalizat in nume proprii pe toate asociatii societatii. Asociatii romani au parti sociale ... (vezi toată discuția)