avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate angelica36

Activitate angelica36

Buna ziua! Am și eu o întrebare legată de un contract de închiriere a unui spațiu comercial! Este vorba despre garanție ...pana înainte de pandemie garantam cu scrisoare bancară in acest moment banca nu a mai vrea sa dea scrisoare (magazin închis/ vânzări mici) prin urmare trebuie sa dau Cash, dar având in vedere afectarea mare cauzată de pandemie nu am reușit sa dau decât o singura garanție restul de 2 îmi este imposibil!! Întrebarea mea este ce pot sa îmi facă ei sau de ce m-as putea lega încât sa nu fiu afectată (gen data afara sau in judecată) în ideea in care mai am 4 luni pana la expirarea contractului?
Discuție Ajutor de deces
Buna seara! Am și eu o dilema referitor la ajutorul de deces. Am depus actele in calitate de cel care sa ocupat de cheltuielile de înmormântare , dar am avut o surpriza in ideea in care din cei 5000 și ceva cât e ajutorul mi-au reținut cuantumul pensiei pe luna in care a decedat!! Și nu înțeleg de ce? Dacă ma puteți lumina!
Răspuns la discuția Modificare punct de lucru
Multumesc.
Buna ziua

Am si eu o intrebare, referitoare la punctul de lucru. Se afla intr-un centru comercial, fiind la etajul trei, iar daca ma mut va fi la etajul 1. Deci, practic la acest punct de lucru, singurul lucru ce se modifica e etajul. Tot va trebui sa modific punctul de lucru la Onrc?

Va multumesc
Răspuns la discuția Adaptare casa de marcat la bacsis
Tocmai de aceea am pus aceasta intrebare pt ca daca ati citit legea nicaieri nu scrie ca e obligatorie tasta bacsis ci e obligatoriu acel caiet pt banii personali la care e specificat si amenda .... deci eu una inteleg ca nu e obligatorie tasta cum nu e obligatoriu nici basisul.
Răspuns la discuția Adaptare casa de marcat la bacsis
va multumesc, dar nu mi-ati raspuns la intrebare e obligatorie sau nu???
Buna ziua

Am si eu o intrebare referitor la "BACSIS" daca este obligatorie acea tasta pe casa de marcat mentionez ca detin un magazin cu haine nu luam bacsis ba din contra clienti ne cer sa facem reduceri.... :( . Pe scurt scrie undeva in lege ca e obligatoriu sa iti faci acea tasta pe casa de marcat cu bacsis sau e obligatoriu sa iei bacsis??? Va multumesc
Răspuns la discuția Cumparare casa
in acest caz are rost sa angajeze un avocat?
buna ziua

am si eu o intrebare

matusa mea (si inaintea ei mama ei) locuieste de foarte multi ani intr-o casa apartinand primariei locale (fostul IGO). Dupa 90 aceste locuinte s-au putut cumpara in cauza este vorba de o casa in care stau trei familii doua dintre ele au cumparat iar matusa nu a reusit sa cumpere. Anul acesta in sfarsit a reusit si ea sa adune bani sa cumpere acesta casa care e pe o suprafata de vreo 3ari, dar cand s-a dus la primarie, depune cerere ca doreste sa o cumpere si ii se spune ca terenul a fost revedicat de catre fostul propietar . Intrebarea este poate sa revendice doar acei 3ari nu revedica tot terenul si cu familile care au cumparat deja? Iar cererea a depus-o in 23.04.14 si nici in ziua de azi nu a primit un raspuns din cate stiu ar fi trebuit sa primeasca raspuns :hm: Va multumesc sper ca am fost destul de explicita :)
multumesc pt raspuns... eu va mentionam ca am un program de noua ore si sunt doar eu angajata si da stiu ca in codul munci nu sunt reglementate 9 ore tocmai de aceea am pus acesta intrebare daca in calitate de administrator poti sa faci orice in firma ta... nu? :D

********

va multumesc pt raspuns :)