avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletabugeanu

Activitate nicoletabugeanu

4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
faceti programare la notar, il notificati sa vina, va duceti la data programata si daca nu vine, notarul consemneaza ca nu a venit.
SRL-ul nu trebuie sa mai aiba salariati si trebuie depusa o declaratie de scoatere din evidenta ca platitor de taxe salariale
Răspuns la discuția succesiune dupa sot decedat
Multumesc pentru raspuns.Sotul nu a avut nici un bun.Dansa crede ca daca au facut imbunatatiri in timpul casatoriei,ei vor cota din garsoniera.
Buna ziua,
am urmatoarea speta: doamna se casatoreste cu un domn divortat, cu doi copii rezultati din casatoria anterioara, cei doi soti locuiesc in garsoniera doamnei cumparata inainte de casatorie, dupa ani domnul moare (nu au copii impreuna).Intrebarea este: trebuie sa faca succesiune dupa sot? copii dansului au dreptul la garsoniera? in decursul anilor, in timp ce erau casatoriti, au mai facut imbunatatiri in garsoniera.
Multumesc
Răspuns la discuția suprafata radianta
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
D-nul Adam Grecu m-a ajutat mult cu informatii care mi-au fost de ajutor in tot demersul meu de a rezolva problema calculului eronat a intretinerii. Toata stima pentru dansul!!
Astazi am semnat un contract de asistenta juridica, vreau sa dau in judecata asociatia de proprietari.
Multumesc
Răspuns la discuția suprafata radianta
multumesc mult pentru sustinere!
Răspuns la discuția suprafata radianta
Deci,in concluzie, va trebui sa ma adresez unei instante,multumesc pentru raspuns
Buna ziua si La multi ani!
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta:
Un cetatean strain a achizitionat in 2005 un apartament, dupa achizitie a observat ca intretinerea era de 3 ori mai mult decat a altor apartamente cu suprafete asemanatoare, a sesizat verbal asociatia de proprietari fara sa se modifice ceva.In 2013 am depus o adresa la asociatie pentru a cere explicatii si mi s-a comunicat ca calculul intretinerii se face la cota indiviza care era 4.898% (37.25 mp teren aferent) fata de ceilalti proprietari care aveau in jur de 1%.Dupa mai multe drumuri si adrese pe la Primarie si Romconfort am depistat ca a fost o greseala de redactare a celor de la Romconfort si am modificat cota in cadastru.Cei de la asociatie au modificat cota in calculul intretinerii.
In august 2017 am observat in coloana cu suprafata utila a apartamentului ca e trecut suprafata de 87.72 mp in loc de 61.34 m.p. cat era real in contractul de v/c si m-am adresat in scris pentru lamuriri.
Mi-au spus ca in 2008 administratia a constatat la o serie de proprietari ca si-au inlocuit caloriferele ( noi nu le-am inlocuit, am cumparat apartamntul cu ele noi) si ca potrivit normelor metodologice de aplicare a Legii 203/2007 art.13, alin.3, noi eram obligati sa punem la dispozitia asociatiei copii dupa actele de autorizare a modificarilor efectuate la instalatia de incalzire si au mai zis ca tinand cont de art.52, alin.4 comitetul a decis( in 2008) stabilirea modului de plata in functie de schimbarile facute la instalatiile de incalzire si s-au adresat la Radet si ANRSC si dupa raspunsurile de la ei au stabilit ca calculeze un coeficient de majorare a suprafetei echivalente termic.Formula de calcul este k=1/2{1+[P(1)/P(2)]} unde P1= suma puterilor caloriferelor noi (masurata in W) iar P(2) este suma puterilor caloriferelor vechi (masurata in W).
In cazul nostru ei au calculat P(1) = 13110 w, P(2)= 7080w, k= (1+13110/7080)/2= 1.43
S.U.C.I. = 1.43 x 61.34= 87.72 mp

Intrebarea mea este: daca in 2013 mi-au dat in scris ca asociatia calculeaza caldura la cota indiviza si in 2017 imi scriu ca ei din 2008 calculeaza la suprafata radianta, nu se contrazic in declaratii?
De unde au luat ei puterile caloriferelor noi daca ei nu au fost niciodata in apartamentul nostru sa masoare?
E corect sa calculeze la unii proprietari dupa suprafata radianta si la altii dupa suprafata utila?( eu am cea mai mare suprafata din lista de intretinere si nu cred ca din toata scara doar eu am calorifere noi).
Multumesc

Nicoleta Bugeanu
Parerea mea ar fi ca de fiecare data cand sunteti inundat sa vorbiti cu administratorul sa intocmeasca un proces verbal de constatare in care sa scrie cauzele inundatiei ( ex: tevi comune etc), faceti poze la fiecare inundatie, devize de lucrari pentru reparatii si zugraveli si dupa ce adunati aceste probe il dati in judecata.
multumesc mult pentru raspunsuri