Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela Bejan

Activitate Gabriela Bejan

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti plângere la Colegiul medicilor neaparat
Buna ziua! Exista legi, evident în baza cărora rudele celor bolnavi pot lua legătura cu medicul curant. Este legea pacientului, legea sănătății su mai sunt si alte acte normative. Si mie mi se pare un caz de mai precis ceea ce ati prezentat dvs. Luați legătura cu un avocat.
Da, puteti sa obțineți autoritatea părintească în mod exclusiv daca faceti dovada ca tatăl este un pericol pentru el si pentru ceilalti din jur.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În opinia mea, da, poate fi un motiv de divorț, atata timp cat conviețuirea nu mai este posibilă din cauza acestui diagnostic si a lipsei unui tratament adecvat. Din pacate, daca boala soțului va afecteaza starea de sănătate și creșterea copilului în condiții de liniste poate fi un motiv de divorț Și de autoritate părintească exclusivă.
Mama copilului sa introducă acțiune pentru exercitarea autorității părintești, stabilirea locuinței copilului la ea, obligarea tatălui la plata pensiei de întreținere. Având în vedere că fetița s a născut aici acțiunea se va introduce la instanța de la locuința minorei, adică a mamei.
Fiicele doamnei sunt majore, baietelul si fetita uneia din fiice, cea care a născut la 14 ani copilul făcut cu soțul doamnei, este minoră.
Mama nu a fost condamnată si nici nu trebuie să fie condamnată.
Citiți legea privind protecția copilului. Tatăl copiilor a fost condamnat si a avut acte sexuale cu o minoră. Dacă fapta s-a prescris atunci are noroc din punctul acesta de vedere.
În ce privește funcționarii, fac anchete, întreabă vecinii, iau legatura cu tatăl. Se poate dovedi imoralitatea cuiva. Nici nu trebuie să practice prostituția în casa în care locuiesc și copiii. Legea nu prevede acest lucru.
Aceasta èste opinia mea, nu trebuie să fiți de acord cu ea, iar eu am zis ca mama sa isi gaseasca un loc cinstit de munca fiind în interesul copiilor si al sau.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Claudiu Lasconschi, având istoricul de relații sexuale cu minore si fiica provenind dintr-un raport sexual cu fiica doamnei în vârstă de 14 ani, puțin probabil ca instanța să dispună ca exercitarea autorității părintești să fie făcută exclusiv de tata si copiii să locuiască cu el.
Eu am avut un dosar în care ambii părinți au fost condamnați pentru trafic de minori și copiii au fost luați de stat, unul fiind victima traficului de minori și celălalt născut în timpul procesului.
Imi pare rau pentru mama, posibil ca intr-un eventual proces, instanța să fie mai blândă si copiii să rămână la ea.
Nu vreau sa judec, am îndemnat să își găsească un loc cinstit de munca si sa isi schimbe viața în bine, in ceva pozitiv atat pentru ea cat si pentru copii.
Riscul ca minorii să fie luați de DGASPC e unul destul de mare daca cineva ii sesizează. Nu e de dorit acest lucru, însă există și această posibilitate.
Buna ziua!
Instanța ar putea dispune ca băiatul si fetita să fie luați de stat daca se face dovada ca sunteti o mama imorală si ca preocupările dvs ar putea avea consecințe grave asupra creșterii si dezvoltarii copiilor.
Poate ar trebui să vă găsiți un loc de munca si sa câștigati banii în mod cinstit. Bănuiesc că nu sunteți în vârstă asa ca de ce nu mergeți să faceți un menaj sau să spălați o scara de bloc și să vă câștigati pâinea în mod cinstit si legal?
În acest fel nu v-ar fi teama ca el o sa va ia copiii.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Din cate inteleg de la dvs. acest bărbat va hartuieste si comite abuzuri psihice asupra dvs. Puteti sa ii faceti plângere penală pentru hărțuire și să obțineți un ordin de protecție împotriva lui. Nu are nicio importanta ca nasul sau de cununie este avocat. Aceasta afirmatie a fost făcută ca sa va intimideze. In ceea ce priveste despăgubirile morale, trebuie să dovediți că prejudiciul a fost cauzat de acest individ si ca depresia a fost cauzată de relația toxică cu acesta. Cel mai bine este sa nu mai luati legatura cu el și să îi faceti plângere la politie si sa obțineți ordin de protecție împotriva lui. Aceasta nu este iubire, va manipulează si va controlează.
Răspuns la discuția Recuperare bani
Aveti suficiente dovezi atunci.