avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate blu3s0ul

Activitate blu3s0ul

[ link extern ]
asa se semnalizeaza un drum inchis circulatiei publice.
Drumul deschis circulatiei publice este acel drum care NU are nicio restrictie -- vezi definitia de mai sus. Daca la intrare in parcare nu ai bariera si are o cale de acces si alta cale de iesire, chiar daca sunt pe acelasi fir, se considera drum deschis circulatiei publice.
drumurile care sunt inchise circulatiei publice sunt semnalizate la intrare cu inscriptii vizibile;
nu exista la intrare un semn care sa arate ca parcarile carrefour sunt drumuri inchise circulatiei publice
dumneavoastra thran sugerati ca in caz de accident pe proprietate privata politia nu poate interveni sau amenda? daca poate de ce? care este diferenta intre un accident si un ocuparea ilegala a unui loc rezervat pers cu hadicap dpdv legal?
astept sa va motivati raspunsul cu articole din lege si nu cu pareri personale.
scopul, fotografierii unei masini parcare ilegal pe un loc rezervat pers cu handicap, este a de avea o dovada cand soseste echipajul de politie la fata locului si sa poti arata ca nu ai sunat degeaba la politie.
salut. am niste intrebari poate ma ajuta cineva:
1. ce statut au parcarile din carrefour sunt private sau publice. ce reguli de circulatie se aplica? daca esti obligat sa respectii semnele de stop/prioritate de ce nu si cele de rezervare a lucurilor pt pers cu handicap. pot directorii carrefour sa permita prin reguli proprii parcare oricui pe locuri rezervate pers cu handicap?
2. poti sa faci o fotografie in parcari private, daca nu exista semn de interzis la foto?
3. o masina care livreaza/transporta marfa poate parca de un loc rezervat pt pers cu handicap?
4. contraventiile din parcari trebuie anuntate la politie sau proprietarul parcarii poate permite comitearea de contraventii? eu ca persoana fizica am dreptul a de sesiza o contraventie sau doar proprietarul parcarii poate sesiza la politie contraventii de pe proprietatea sa si aici ma refer la parcarea ilegala pe locurile rezervate pers cu handicap.
5. politia locala in cat timp este obligata sa raspunda/apara la fata locului pt o sesizare telefonica a unor masini care au parcat ilegal pe locul rezervat pt pers cu handicap.
6 agentii de paza care interzic sesizarea/fotografierea celor care comit contraventii de catre persoane fizice sunt complici sau favorireaza contravienentii ori fac abuz?
acum 3 saptamani am fost agresat de un sofer (eu pieton) si am fost la politia judeteana sa depun o plangere.
din pacate la politie nu erau coli A4 si pix cu care sa copletez o plangere si ofiterul de serviciu m-a trimis acasa sa imi aduc eu cele necesare pt a depune o plangere. am facut plangere dupa ce am fost la domiciliu si am adus cele necesare.
eu nu cred ca acesta situatie este normala si am fost victima unui abuz din partea politiei.
am depun o plangere la C.J din judet dar ei au trimis-o la politie.
ma poate sfatui cineva cum pot rezolva acesta problema?
Reduceri fictive şi scumpiri în loc de ieftiniri au fost câteva probleme cu care s-au confruntat clienţii care s-au sculat anul trecut cu noaptea în cap pentru a profita de reduceri
Produsele cu adevărat interesante au avut, de cele mai multe ori, reduceri foarte mici

Vineri, 23 noiembrie, de Black Friday, magazinele anunţă reduceri spectaculoase pentru produse, de până la 80%. Preluând moda din Statele Unite, acestea vor începe vânzările încă de la miezul nopţii sau cinci dimineaţa.

Anul trecut, pe bloguri au apărut însă mai multe critici la adresa comercianţilor. Reduceri minuscule sau chiar fictive, scumpiri accelerate cu câteva zile înainte de Black Friday, ca să fie loc de „discounturi”, mai apoi, site-uri blocate şi comenzi neonorate din cauza stocului redus, sunt în topul criticilor aduse de clienţi.

[ link extern ]

[ link extern ] /

Intrebare mea este unde pot reclama acele magazine care vor au practici dubioase si pt care ar fi incadrarea faptelor, reclama inselatoare etc???