avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Black Friday romanesc
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Black Friday romanesc

Reduceri fictive şi scumpiri în loc de ieftiniri au fost câteva probleme cu care s-au confruntat clienţii care s-au sculat anul trecut cu noaptea în cap pentru a profita de reduceri
Produsele cu adevărat interesante au avut, de cele mai multe ori, reduceri foarte mici

Vineri, 23 noiembrie, de Black Friday, magazinele anunţă reduceri spectaculoase pentru produse, de până la 80%. Preluând moda din Statele Unite, acestea vor începe vânzările încă de la miezul nopţii sau cinci dimineaţa.

Anul trecut, pe bloguri au apărut însă mai multe critici la adresa comercianţilor. Reduceri minuscule sau chiar fictive, scumpiri accelerate cu câteva zile înainte de Black Friday, ca să fie loc de „discounturi”, mai apoi, site-uri blocate şi comenzi neonorate din cauza stocului redus, sunt în topul criticilor aduse de clienţi.

[ link extern ]

[ link extern ] /

Intrebare mea este unde pot reclama acele magazine care vor au practici dubioase si pt care ar fi incadrarea faptelor, reclama inselatoare etc???
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:10, 20 Noiembrie 2012
Deocamdata nu aveti obiectul reclamatiei.

Puteti citi aici Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card reduceri bianca12 bianca12 Buna ziua. Am fost astazi intrun supermarket si am constatat ca existau anumite reduceri sub forma de promotii pt anumite produse, iar in dreptul lor scria ca ... (vezi toată discuția)
Magazin vanzari online Muresan Felicia Muresan Felicia Magazin de vanzari online(foarte cunoscut)practica procesarea produselor comandate fara o confirmare telefonica,cu toate ca la finalizarea unei comenzi se ... (vezi toată discuția)
Probleme pret la o comanda pe magazin online IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Lucrez la o firma care are un magazin online si la care a inceput ieri campania de black friday care cuprinde reduceri intre 5-35%, facute de ... (vezi toată discuția)