avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate Georgia_cs

Activitate Georgia_cs

Buna ziua. De ce fel de decontari poate beneficia un copil cu autism?
Buna ziua. Care este suma maxima ce poate fi retinuta in cazul infiintarii a doua popriri pe acelasi cont? Multumesc!
Buna ziua. Exista vreo reglementare care sa spuna ca poprirea inceteaza cand popritul a achitat valoarea la care creditul a fost cumparat de catre firma de recuperare? Multumesc
Răspuns la discuția Conditii reducere poprire
Carei instante de judecata trebuie sa ma adresez? Multumesc
Răspuns la discuția Conditii reducere poprire
Nu exista criterii de diminuare a sumei poprite?
Buna ziua,

Sunt angajata part time, divorțată, cu 2 copii minori în întreținere, și stau cu chirie. In aceste condiții, care este suma totala ce poate fi poprita lunar și care sunt actele justificative necesare?
Mulțumesc!
Buna ziua,

Sunt divorțată, cu 2 copii minori în întreținere, și stau cu chirie. In aceste condiții, care este suma totala ce poate fi poprita lunar și care sunt actele justificative necesare?
Mulțumesc!
Discuție Refinantare
Buna seara. Ce sanse am sa primesc o refinantare, atata timp cat am popriri active pe cont? Refinanatarea, la aceeasi banca sau o alta, mai este posibila? Multumesc
Buna dimineata. Luna trecuta, din 2630 lei net, bancile au poprit 1500 lei, deci mai mult de jumatate. Ce pot sa fac mai departe, cu cine sa vorbesc ca sa corectez acest lucru? Banca a fost deja informata de a doua poprire, executorul de asemenea, din noiembrie deja, dar nu se schimba nimic. Multumesc!
Buna seara. Am nevoie de ajutorul unui avocat pentru demararea unui proces impotriva unei importante firme de turism intern si international.