avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refinantare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refinantare

Buna seara. Ce sanse am sa primesc o refinantare, atata timp cat am popriri active pe cont? Refinanatarea, la aceeasi banca sau o alta, mai este posibila? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Cozma - Evaluator ANEVAR , Evaluator 10:34, 28 Martie 2018
Nu prea exista sanse, insa cel mai bine ar fi sa mergeti la banca sa solicitati refinantarea.
Depinde care este motivul acelor popriri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cont de credit nevoi personale alphabank fără acordul meu Mădălina A. Mădălina A. Bună seara, Azi am fost la Alpha Bank pentru a solicita dovada închiderii unui cont, încât îmi va fi de folos pentru o potențială refinanțare la o ... (vezi toată discuția)
Salariat de banca cu poprire la sursa si credite in sold mirel1972 mirel1972 Sunt salariat de banca si am porire la sursa ( la angajator ) de la un BEJ si poprire pe contul de salariu de la alt BEJ. Mai am un credit in derulare care ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont AdelinaAde AdelinaAde Buna seara , am o intrebare , am primit o instiintare pt poprire pe conturi a unui debit , intrebarea ar fii urmatoarea : daca pe contul respectiv imi intra ... (vezi toată discuția)