avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate gabriel1987

Activitate gabriel1987

Va multumesc pentru info!
Buna ziua, am si eu o problema la care sper sa imi puteti da o cale de rezolvare, am cerut la firma la care lucrez o adeverinta de salariat si fisa fiscala pentru a face un credit bancar, dar au zis ca nu vor sa imi elibereze nimic.
Mentionez ca sunt salariat la aceasta firma de 7 ani timp in care nu am avut nici o problema la locul de munca.

Imi puteri spune va rog daca este normal sau legal sa imi refuze dreptu de a face un credit bancar??

Si ce pot face in aceasta situatie.

Va multumesc anticipat!
Buna Ziua, as dori sa stiu si eu daca mi se poate da pedeapsa cu executare pentru infractiunea de Fals si uz de fals in forma continua in acte sub semnatura privata (CONTRACTE DE COMODAT) ?
Mentionez ca nu am Antecedente penale!

Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Datorii catre stat!
Tocmai ce am aflat, persoanele de la care am luat firma nu au platit cartile de munca si de aceea sa deschis dosar penal. Am vorbit si cu un avocat si mi-a spus ca evaziunea fiscala sa facut in timpul in care nu eram eu asociat al firmei.
Tin sa mentionez ca am statutul de Asociat fara drept de semnatura in firma, alta persoana are statutul de Administrator.
Asa a fost primul lucru care l-am facut sa anunt ca sunt plecat din tara, si da, am vorbit cu ei si ai voi ajuta sa dea de urma celor de la care am luat firma, am vorbit cu un avocat si mi-a spus ca de datoriile pentru cartile de munca vor raspunde cei care le-au facut, mai ales ca ei trebuiau sa stopeze cartile de munca in momentu in care au dat firma. Am inteles ca singur mea raspundere va fi pentru restul de datorii catre stat care se incadreaza in Civil.
Mai exact mi se va pune poprire pe conturi si sechestru pe bunuri!

Va multumesc pentru raspunsuri!
Din cate am reusit sa inteleg este vorba despre cartile de munca neplatite, ideea este ca eu din momentu in care am preluat firma nu am desfasurat nici un fel de activitate pe societate.
As dori sa stiu doar daca pot avea deaface cu penal sau civil.
Imi cer scuze ca nu pot fi mai explicit.

Multumesc!
Suma datorata statului presupun, foarte multe detalii nu stiu deoarece in momentul de fata sunt plecat din tara si prin telefon nu mi-au dat mai multe detalii,
In principiu vreau sa stiu ce pot pati avand aceasta datorie catre stat.
Buna Ziua, am si eu o problema care ma deranjaza de ceva timp.
In anul 2009 din lipsa banilor am preluat o firma cu datorii undeva la 100.000 ron,
acum 1 sapt am primit citatie de la garda financiara cum ca am un dosar penal deschis pe numele meu.
Intrebarea mea la Dvs este urmatoarea, Ce pot face sa scap de aceste probleme si ce pot pati din cauza acestei datorii.

Va multumesc anticipat!