avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Raspundere pentru Fals si Uz de Fals!?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Raspundere pentru Fals si Uz de Fals!?

Buna Ziua, as dori sa stiu si eu daca mi se poate da pedeapsa cu executare pentru infractiunea de Fals si uz de fals in forma continua in acte sub semnatura privata (CONTRACTE DE COMODAT) ?
Mentionez ca nu am Antecedente penale!

Va multumesc anticipat!
Depinde de ce este in dosarul respectiv. Se poate lua pedeapsa si cu suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate false Iuly99 Iuly99 Salutare. O ruda de a mea din tara a contrafacut mai multe Certificate de Nastere la cererea unor persoane contra unor sume de bani si i lea predat ... (vezi toată discuția)
Fals in acte la banci saria saria Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare ioanax455 ioanax455 As dori si eu o informatie,am o cunostinta care a lucrat in banca, a luat dintr-un cont o suma de bani in moneda dolari, si-a dat demisia si a plecat normal ... (vezi toată discuția)