avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate PopescuStefanita

Activitate PopescuStefanita

Imi permit sa formulez si eu o intrebare. Sunt proaspat chirias intr-o garsoniera, cu acte in regula. Ieri s-a afisat intretinerea aferenta lunii Noiembrie 2012. Undeva intr-un colt dreapta, apare la cheltuieli pe scara TRANDAFIRI - 170,00 lei. Pai cum asa ?! De cand si pana cand sunt obligat sa platesc pentru ceva pentru care nici macar nu am fost de acord ?! mai ales ca TRANDAFIRII nu reprezinta o cheltuiala pe scara precum : o scara , un bec, etc.
A, si ca sa nu uit. Cum de in luna OCTOMBRIE administratorul avea salariu 600 de lei, si acum in NOIEMBRIE are 630 de lei si abonament RATB de 50 de lei ?! pentru ce sa ii platesc eu abonamentul dumnealui de RATB? din cate stiu eu, dumnealui ca si administrator, este tot un angajat. Stiam ca numai daca vrea ANGAJATORUL sa ii plateasca angajatului transportul, o face. Cum vine asta ?!
din punctul meu de vedere, plata folosirii liftului de catre cei de la parter si et 1 este total aiurea. O suma de bani, infima ce-i drept, data aiurea. Pentru ce sa platesc liftul daca stau la parter si nici macar nu ma ating de el ?! pentru ce sa platesc eu pentru "transportul" locatarilor de la etajele superioare mie ?! sunt atatea scari de bloc in care parterul si et 1 NU platesc liftul.
Buna ziua tuturor. Sunt intr-un impas si am nevoie de ceva ajutor din partea celor care sunt mult mai in masura decat mine sa ma sustina cu cateva idei,legi,etc. Pe scurt, sunt mutat proaspat intr-o garsoniera, dintr-un bloc supravegheat video in interiorul scarii. Stau la parter, si deasupra mea sta domnul presedinte al asociatiei de proprietari,care,nu face altceva decat sa imi contorizeze mie prezentele de sex masculin si feminin,care nu innopteaza la mine. Face poze, si le trimite proprietarei garsonierei in care sunt eu chirias. Mentionez ca "deranjul" pe care il provoc, este zgomotul de la hota, de la interfonul care suna, dar si de la DISCUTIILE AMICALE pe care le am cu prietenii mei. Sunt nevoit sa susotesc pentru a nu il deranja pe dumnealui, care sta deasupra mea. Totusi, a recunoscut ca muzica nu o dau tare, nici televizorul, dar sincer, eu sunt total impotriva filmarii mele de catre dumnealui, mai ales in asemenea conditii absurde. Cateva sfaturi, va rog ..