avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Activitate claudiaivascu

Activitate claudiaivascu

Buna ziua. Apelez la cunostintele dvs intrucat cei de la DGASPC nu m-au lamurit deloc. Situatia este urmatoarea: copil nascut pe 28.09.2014, am selectat CCC de 2 ani. In compania la care lucrez au avut loc schimbari majore, iar departamentul in care lucram a fost outsourced-at, oamenii sunt acum angajat ai altei companii. Tatal copilului a avut o intrerupere de 3 zile in ultimul an. Intrebarile mele sunt:
- tatal este eligibil pentru luna paternala? Am inteles ca nu ar fi si deci mi se poate preungi mie concediul pana la data la care implineste copilul varsta de 2 ani
- daca vreau sa primesc stimulent trebuie sa ma intorc pe data de 27.07.2016? Cei de la DGASPC au spus ca ar fi trebuit sa ma intorc in 27.06 ca sa beneficiez de stimulent
- angajatorul ma poate concedia, avand in vedere faptul ca pozitia mea veche nu mai exista?

Multumesc anticipat pentru rabdare si lamuriri.
Buna ziua,

Sunt angaja de 7 ani la aceeasi companie, urmeaza sa intru in concediu de maternitate apoi in concediu crestere copil. In luna septemrie a acestui an (la sfarsitul lunii voi naste deci voi fi in concediu maternitate) se vor micsora salariile in companie. Intrebarea mea este daca mi se poate modifica si mie salariul chiar daca sunt in concediu.

Multumesc anticipat
Buna ziua,
Sunt insarcinata in 3 luni si compania la care lucrez trece printr-un proces de fuziune cu o alta companie. Ce stiu pana acum din aceasta unire:
- departamentul meu se va uni cu departamentul frate din cealalta companie
- la numar de oameni, asta inseamna ca din 100 de angajati in ambele departamente vor mai ramane decat 70, din 20 de functii de supervisor (si functia mea) vor mai ramane 10.
- numele pozitiilor vor fi schimbate, vom semna noi contracte de munca cu alte denumiri ale pozitiilor ocupate
Avand in vedere cele de mai sus, compania ma poate concedia pe motiv ca functia mea nu mai exista? Mentionez ca nu am anuntat inca angajatorul depsre starea de graviditate.
Răspuns la discuția Logodna civila
Multumesc pentru raspuns, insa tot nu am inteles cum se face mai exact, ce trebuie sa faca doua persoane care vor sa se logodeasca civil.
Discuție Logodna civila
Buna ziua, intrebarea mea se refera la logodna civila, mai exact ce trebui facut pentru a incheia aceasta logodna. Are loc tot la starea civila, ca si cununia? Sunt necesare acte? Ce presupune ea mai exact?
Va rog sa ma iertati daca s-a mai raspuns la aceasta intrebare, nu am reusit sa gasesc raspuns in forum. Multumesc anticipat