avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate emilgabor1988

Activitate emilgabor1988

Am o intrebare. Am fost platitor de tva pana de curand. Am devenit neplatitor.
Intrebarea este urmatoarea. Pot folosi acelasi facturier care l-am folosit pana acuma, sa scriu in continuare pe acelas cotor, sau trebuie sa cumpar alt facturieri care sa nu contina rubrica de tva ?
Răspuns la discuția Martor la un furt din mall
Depinde ce ai scris in declaratie, ii periculos sa fi martor pentru ca se pot intampla multe chestii si mai poti fi acuzat de marturie mincinoasa... Sfatul meu NU MERGETI NICI ODATA CA MARTOR ca poti sta la puscarie pe gratis.
Răspuns la discuția furt sau delapidare?
din cate stiu eu, nu aveai dreptul de a incasa numerar, doar daca esti casier si casierii sunt cu regim special trebie sa aiba garantie si multe altele... cel putin asa era mai demult. aveai doar dreptul de a emite factura
Răspuns la discuția furt
Stii ce se poate face? sa te bucuri ca a scapat ... mai bine nu le dadea la aia suma respectiva pe care ori cum o platesti inzecit in instranta pe taxe de judecata. Sa isi imagineze ca a cumparat o garnitura cu 240 lei :))) Nu trebuia sa de-a banii si atuncea vedea ce se intampla cand aparea politia
Discuție Arme albe
as dori sa reluam dicutiile referitoare la armele albe ca pana acuma din cat am vazut nu s-a clarificat nimica... daca ar fi sa ne luam strict dupa lege nu ai putea sa iti cumperi o surubelnita de la magazin si sa mergi acasa cu ea in buzunar ca esti pe domeniul public si poate fi considerata arma alba cu care poti intepa pe cineva... ce sa mai zic de un cutit sau topor sau alte obiecte care pot fi considerate contondente. pana la urma ai voie sau nu sa circuri cu un cutit in buzunar pe strada?
S-a rezolvat . ms
am primit mailul de activare, nu mi-a apratut nici un link apas pe ACTIVARE CONT AVOCATNET.RO si nu se intampla nimica tot inactiv sunt.