Nu am un respuns scris........Am intrebat la relatii persoane juridice si mi s-a raspuns verbal....
dupa ce a vizionat declaratia pe calculator , indicatii ........repet....depa ce a citit indicatiii....mi s-a raspuns DA, SI PERSOANELE NON VENITURI TREBUIE SA DEPUNA ACESTA DECLARATIE, Am intrebat ce depun? calculez facturile pe care le platesc eu la apa-nova, urban, enel? raspunsul a fost DA
Nu stiu cat de mult era in tema si aceasta persoana..............CE FAC?
Daca asociatiile de proprietari fara venituri(de nici un fel de natura) nu trbuie sa depuna declaratia 392 B ,atunci de ce de la ANAF mi s-a raspuns ca DA trebuie sa depun aceasta declaratie, si ca trebuie sa calculez toate facturile de utilitati si TV-aul
acestora?
De ce contabila pe care o avem insista sa depun aceasta declaratie?
Eu am inteles de la d-stra ca nu trebuie depusa............si nu am sa o depun ......
Multumesc,
Mai astept totusi o confirmare din partea d-stra.
am mers direct la sursa adica la Circa financiara,am intrebat si am primit urmatorul raspuns:
DA, ASOCIATIILE DE PROPRIETARI FARA VENITURI, DEPUN D.392 B.
Daca suntem o asociatie de Proprietari care nu are nici un venit (spatii inchiriate ,
antene sau alte surse de venit )doar incasarile de la proprietari conform facturilor de
furnizori serv. ex. apa-nova,urban,enel, etc... trebuie sa depunem declaratia 392 B?
la ce calculez T.V.A.-ul ? la facturile pe care le-am platit furnizorilor?
astept raspuns!
Multumesc,