avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA 329 B
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

329 B

Daca asociatiile de proprietari fara venituri(de nici un fel de natura) nu trbuie sa depuna declaratia 392 B ,atunci de ce de la ANAF mi s-a raspuns ca DA trebuie sa depun aceasta declaratie, si ca trebuie sa calculez toate facturile de utilitati si TV-aul
acestora?
De ce contabila pe care o avem insista sa depun aceasta declaratie?
Eu am inteles de la d-stra ca nu trebuie depusa............si nu am sa o depun ......
Multumesc,
Mai astept totusi o confirmare din partea d-stra.
Cel mai recent răspuns: maria49 , utilizator 10:19, 28 Ianuarie 2013
aveti raspuns scris de la asistenta contribuabili ca trebuie sa depuneti decl. 392B?
Nu am un respuns scris........Am intrebat la relatii persoane juridice si mi s-a raspuns verbal....
dupa ce a vizionat declaratia pe calculator , indicatii ........repet....depa ce a citit indicatiii....mi s-a raspuns DA, SI PERSOANELE NON VENITURI TREBUIE SA DEPUNA ACESTA DECLARATIE, Am intrebat ce depun? calculez facturile pe care le platesc eu la apa-nova, urban, enel? raspunsul a fost DA
Nu stiu cat de mult era in tema si aceasta persoana..............CE FAC?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 b maria49 maria49 Daca suntem o asociatie de Proprietari care nu are nici un venit (spatii inchiriate , antene sau alte surse de venit )doar incasarile de la proprietari ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b pentru 2010, fara limita inferioara Popu Popu Din cate se pare declaratia 392B pentru anul 2010 va fi depusa de toate persoanele neinregistrate in scopuri de TVA si care nu au depasit plafonul TVA (119.000 ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392 Anamaria Gutiu Anamaria Gutiu Avocatii trebuie sa depuna declaratia 392?! (vezi toată discuția)