avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 392 B
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 392 B

Daca suntem o asociatie de Proprietari care nu are nici un venit (spatii inchiriate ,
antene sau alte surse de venit )doar incasarile de la proprietari conform facturilor de
furnizori serv. ex. apa-nova,urban,enel, etc... trebuie sa depunem declaratia 392 B?
la ce calculez T.V.A.-ul ? la facturile pe care le-am platit furnizorilor?
astept raspuns!
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 20:48, 16 Ianuarie 2013
Ati mai postat aceasta intrebare acum o jumatate de ora si v-am raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

329 b maria49 maria49 Daca asociatiile de proprietari fara venituri(de nici un fel de natura) nu trbuie sa depuna declaratia 392 B ,atunci de ce de la ANAF mi s-a raspuns ca DA ... (vezi toată discuția)
Factura asociatie pentru chirias persoana juridica AsocMB AsocMB Legat de factura emisa de Asociatie unui chirias persoan juridica. In Art 33, alin (7) din Legea 196/2018 zice asa: \"(7) În cazul închirierii, ... (vezi toată discuția)
Schimbare contracte enel si apa nova Madone Madone Buna seara, Am nevoie de urmatoarele informatii privind schimbarea a doua contracte Enel si Apa Nova. Mai exact, ma intereseaza sa stiu cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)