avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate ciprian1979

Activitate ciprian1979

Buna seara !
Doresc sa aflu daca se schimba valoarea impozitului (3%) in cazul in care depasesc cifra de afaceri de 100.000 euro.
Multumesc anticipat !
Ce sanse sunt sa castigi la revizuirea unui recurs ?
Buna ziua ! Doresc sa aflu daca o firma, prin contractul de colaborare, poate sa imi impuna sa nu mai colaborez( timp de 2 ani/de la rezilierea contractului de colaborare) cu o alta institutie care desfasoara activitati similare.
Răspuns la discuția art 302 Cod de procedura civila
La dosar au mai fost adaugate doar 2 caracterizari de la fostul sef si un coleg, si dovada ca sotia mea are hepatita C. Doar am intarit ce era deja la dosar.
Legat de neconstitutionalitatea art 302
www.avocatnet.ro/content/for...

cererea pentru recurs a fost depusa pana la depasirea termenului (15 zile).Deci se anuleaza art 301.Chiar si pentru urmatoarele completari aduse, nu cred ca se impunea nulitatea acestora.
Răspuns la discuția art 302 Cod de procedura civila
Decizia 5621 / 6 noiembrie 2012 primita pe 30.01.2013
Am facut referire la decizia judecatorilor de la Galati, este vorba de dosarul meu. In acest dosar, judecatorii au decis cele scrise mai sus

Răspuns la discuția Decizie recurs
Am uitat sa precizez faptul ca la recurs, am incercat sa detaliez problemele mele, dar au fost respinse pe motivul ca au fost depuse prea tarziu. Motivul respingerii este art.302 din Codul de procedura civila.Acest articol a fost declarat de Curtea Constitutionala ca fiind neconstitutional.
Răspuns la discuția Decizie recurs
Cum comentati aceasta decizie ?
"Cat despre situatia sa personala ( credite / copil de 3 ani/ fara casa / sotia cu hepatita C ), desi relevanta in cauza, ea nu a fost invocate in considerentele cererii sale de chemare in judecata, amplu motivate dar lacunara si ineficienta sub acest aspect.Or, nu poate fi cenzurata omisiunea instantei de a nu se fi pronuntat cu privire la un aspect ce nu a fost semnalat in actul de sesizare al instantei "
In conditiile in care la dosar sunt depuse copii dupa contractele de credit ( depasesc 1800 lei), petitii cu raspuns trimise catre Presedintele Romaniei,...etc.
Singura explicatie este ca nu a fost studiat dosarul si ca Tribunalul Galati nu este o cale de de a face dreptate pentru oamenii de rand.
Răspuns la discuția Decizie recurs
Multumesc pentru raspuns. Nu au fost aduse probe noi, doar au fost detaliate probele de la fond plus alte motivari pentru contestarea deciziei de la fon
Răspuns la discuția Dreptul muncii
Multumesc pentru raspuns.O zi placuta !
Doresc sa aflu daca mai este valabila decizia Curtii Constitutionale cu privire la neconstitutionalitatea art 302 din Cod de procedura civila
Decizia 5621 / 6 noiembrie 2012 primata pe 30.01.2013
" * La toate aceste motive din recurs, reclamantul a mai adaugat si altele, dar printr-o cerere completatoare depusa in afara termenului legal de 15 zile prevazut de art 302 din Cod de procedura civila, motiv pentru care ele nu vor fi avute in vedere."
Multumesc anticipat !