avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract PFA - e permisa clauza de exclusivitate?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract PFA - e permisa clauza de exclusivitate?

Buna ziua ! Doresc sa aflu daca o firma, prin contractul de colaborare, poate sa imi impuna sa nu mai colaborez( timp de 2 ani/de la rezilierea contractului de colaborare) cu o alta institutie care desfasoara activitati similare.
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2013
ciprian1979, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:19, 26 Februarie 2013
Poate sa va impuna numai in situatia in care dvs. acceptati acest lucru. Cu alte cuvinte daca partenerul stabileste regulile jocului si sunteti de acord cu acestea, trebuie sa le respectati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internship firma it Amalgam Amalgam Buna ziua, In ce conditii se poate se pot accepta interni intr-o firma mica de IT? Am primit solicitari in acest sens si as vrea sa stiu ce formalitati ... (vezi toată discuția)
Student in practica Daliborka Daliborka Buna ziua va rog ma puteti ajuta cum se procedeaza in cazul in care doresc ca si firma sa iau in practica un stundet de la facultatea de mecanica; este ... (vezi toată discuția)
Activitate pariuri, jocuri de noroc criss888 criss888 Buna seara Vreau sa imi fac o firma cu activitate pariuri, jocuri de noroc. Activitatea se va desfasura in felul urmator: se va incheia un contract de ... (vezi toată discuția)