avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Activitate Corina271

Activitate Corina271

Și mai am nelămurire daca se poate.
În calcularea indemnizației se ia in calcul salariul net+bonuri de masa?(sau bonurile nu se ia in calcul)
Mulțumesc frumos!
Mai exact:
Pe data de 1.12.2023 am semnat contractul de a începe munca
Pe data de 22.10.2025 mi-am dat demisia
Pe data de 1.07.2026 ar fi data probabila a nasterii
Data de încetare a contractului este 22.10.2025
Data probabila a nașterii este 1.07.2026
Sunt însărcinată într-o luna,mi-am dat demisia de la locul de munca acum o luna dar nu am primit contract de încetare.(am lucrat aproape 2 ani la acest loc de munca,fara intreruperi).
Pot beneficia de indemnizatie de creștere a copilului?
Momentan nu am loc de munca,ar trebuii sa ma angajez ca să beneficiez de indemnizatie?
Trebuie sa cer si de la fostul loc de munca contractul de încetare?
Cum ar trebuii sa procedez?
Vecinii da muzica tare,ce pot face?
Am chemat politia în fiecare săptămână,maxim la 2 săptămâni si le tot da amenzi.Am discutat si cu iei personal si le-am zis sa nu mai dea muzica tare dupa ora 22:30 au zis ca au înțeles si nu o sa mai dea dar degeaba.
Ce pot face în legătură cu iei?
Am 3 copii mici,noi stam la curte si chiar nu se poate dormi.
Mulțumesc frumos!
Mulțumesc frumos!
Bună ziua!
Daca într-un an am avut concediu medical o luna in luna aceea mai mi se pune concediu 1,5 sau nu mi se mai pune pentru ca am avut concediu medical?
Buna seara!Am și eu o întrebare parchez masina la vecinu nu in fata porții sau în fata garajului ci la 1 metru distanta de gard iar vecinu imi spuneți sa nu mai parchez în fata casei/gardului lui.
Legal am voie sa parchez?
Mulțumesc frumos!
Buna ziua! Deducerea de 100 de lei lunar pentru fiecare copil cu vârsta de până la 18 ani, dacă acesta este înscris într-o unitate de învățământ (gradinita,scoala)părintelui care realizează venituri din salarii, indiferent de nivelul acestora se mai acorda?
Pentru ca de la locul de munca mi sa spus ca se scade impozit și ca nu primesc 300 de lei pentru copiii ca primesc decat 10% din iei adica vreo 58 de lei,asta după ce prima oara mi-a zis ca se va da.
E adevărat sau nu?
Mulțumesc frumos!
Discuție Calcul salariu
Bună ziua, cine ma poate ajuta cu un calcul de deducere de impozit salarial.
Specific ca am 3 copii minori în întreținere, soțul are salariul de 4550 lei net și eu am 3000 lei net.
Va rog cine ma poate ajuta cu un calcul cât a-și lua dacă aplic pentru deducerea aceasta?
Mulțumesc frumos!